Nihals Fadime_56 bebeğin yukarıya doğru çıkıyor olabilir..ilk 3 ay çok önemli uzat ayaklarını yat dinlen.stresi brakmazsan düşük tehlikeside olur. Daha çok minnak Bebeğin 😉dinlenn dokto kontrolüne ne zamn gittin en son
Fadime_56 Nihals 24aralikta gittim.ocak 4de gitcem doktor düşük tehlikesi var dmeedi bahsetmedi bile sadce progestan verdi
Zeynep-1999 Ciciannem27 canım iştahsızlık çok oluyor hiç bir şey yiyesim yok halsizlik yorgunluk çok var hep yatasım var yani ama öyle akıntı kusma falan yok bende canım
Nihals Fadime_56 gebeliğin ilk haftalarında bebek tutunmak için yumurtalıklarda yukarı doğru ilerler ve göbek kordonu oluşmaya başlar. İlk üç ay kasık ağrın çok oluyorsa doktoruna kontrole git yada ara sor…
Fadime_56 Nihals bilmiyorum net olarak ikiz olduğu için geç döllenme olmuş biri o yüzden ocağın 4nde gitcem kesin olarak öğrenirim ben dün çok ağladım soğuk yerde durdum biras dün akşamdan beri karin ağrım vr gece de uyuyamadim neden acaba
Nihals Nihals mesela benim tekli gebelik gelişim ne kadar önde gitsede gebelik haftası son adet gününden başlıyor. Çok değişik geldi bana
Fadime_56 Nihals ama adetime göre 7haftaya gircez bir tanesi diğerini bilmiyom doktora göre 6haftayya gircez
portakalcicegii Tgbanne canım gittim ben bugün keseyi gördük ama çok küçük dedi 🙏 3 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışını duyarız dedi 😊