Tgbanne portakalcicegii bnde cok sabırsızım , beni etiketle olur mu , doktor ne derse bana de canım 🙏🏻 Bnde carsamba gitcem bnde sabırsızım
Havvanr68 asli-tlk çok teşekkür ederim canım Verende Rabbim alanda herşeyin hayırlısını versin hepimize Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzelliği
Havvanr68 portakalcicegii ben hamileliğimi süpriz bi şekilde öğrendim 4 haftalıkken kese göründü sonra kan verdim 4 haftalık hamile oldugumu ögrendim şuan 6+5 6+2yken doktora gittim canımı çok sıktı strres yaptım ama herşey güzel olcak öyle düşün hep
Fadime_56 Ciciannem27 hem bebek arabası hem ana kucağı olarak kullanılıyo bebek arabası onun adı ne acaba
portakalcicegii Tgbanne canım gittim ben bugün keseyi gördük ama çok küçük dedi 🙏 3 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışını duyarız dedi 😊
Emos444 Baybymucize teşekkür ederim canım öyle yapacağım artık başka çare yok. Bebeğimi riske atmak istemem
Nihals Fadime_56 hissediyorlar.ben İzmir’de yaşıyorum o depremde şok geçirip ağlama krizine girdim. Ve karnımda aşırı hareketlendi bebeğim durmadı stres üzüntü kesinlikle geçiyor onlarda. Çok stres errken doğuma neden olur dikkat et bebeğini düşün
Nihals Fadime_56 bebeğin yukarıya doğru çıkıyor olabilir..ilk 3 ay çok önemli uzat ayaklarını yat dinlen.stresi brakmazsan düşük tehlikeside olur. Daha çok minnak Bebeğin 😉dinlenn dokto kontrolüne ne zamn gittin en son