Sevilay7 SutlacimiYedimmiBen öncelikle hayırlı olsun canım 3 de aynımıydı yani bulantı kusma bel agrısı oldumu nasıl geçti erkek hamilelikleri belirtileri nasıldı canım
SutlacimiYedimmiBen Sevilay7 3 erkek dedigime bakma biri benim koca bebek kocam yani😁 hemen hemen belirtilerim aynıydı ikisindede bulantılarım olmadı pek bel agrım oluyor ikisindede
badehandeyldz SutlacimiYedimmiBen kesinlikle farklı güzel bir duygu🥰 kızımdan kalan kıyafetler var kızım daha küçük 13,5 aylık ve çoğu şeyi cicili bicili sanırım benimde alışveriş yapmam gerekecek 😅 erkek bebekte alt kısım sıkı olmaması gerek diyorlar tulum mu önerirsin yoksa alt üst mü rahat eder ben kararsızım bu konuda🤭
SutlacimiYedimmiBen badehandeyldz pipi gelişimi için diyorlar bol olsun diye. Hadi bakalım bol bol kıyafet al sağlıkla giydir insllh😊
SutlacimiYedimmiBen badehandeyldz ha buarda unutmusum canım ben kendim tulum giydrmeyi seviyorum ama karışık al alt üstte olsun tulumlarida olsun
Sevilay7 SutlacimiYedimmiBen 😂😂😂😂 anladım canım mide bulantısı olmaz diyorlar erkek bebekte birde bişey duydum göbek deligin aşagı bakarsa kızmış yukarı bakarsa erkek yada ortada olursa sende nasıl bakarmısınz 😂😇
SutlacimiYedimmiBen Sevilay7 benim bulantim olmadi dogruda olabilir bilmiyirum gobek deliğim aşağıya bakiyor😳
Sevilay7 SutlacimiYedimmiBen bulantı olmaması tuttum göbek deligi tutmadı ozaman aşagıya bakıyorsa kız diyolar😂
Aysima288 SutlacimiYedimmiBen 1 oglum var 2. Ye gebeyim kesin kız dedi doktr 18. Haftadaym ben hala yine erkek diye hissediyorm:)) doğana kadar öyle hissetcem sanırım:)
SutlacimiYedimmiBen Aysima288 belkide erkek çocuğuna alstigin içindr sağlıkla doğsun inslh cinsiyet farklı olunca insana ilk bebekmis gibi heyecan geliyor eşya alma konusunda😊 diğeri kaç yasinda
SutlacimiYedimmiBen Krizantem_ pipiyi net gördüyseniz benim gibi emin olun ben net gördüğüm için eminim erkek olduğuna 😊
Krizantem_ SutlacimiYedimmiBen Gördüm erkeğe de değişmez diyorlar ama kordon yada klitoris ile karıştıran doktorlar da varmış burdaki postları okuyunca insan emin olamiyo🙈😂
Masmy Hayırlı olsun bnde 11haftalığım daha 17 gün sonra gidicem muayeneye bnde merakla bekliyorm bir kızım var gönül olmayanı istiyo ama tabiki sağlıkla sıhhatle gelsinler hayrlısı olsun🤲🏻🥰