Hamileyimasy İyi bir doktora ihtiyacım var ikizlere hamileyim şehir hastanesi ve hümaya gittim 0 ilgi. Önerilerinizi bekliyorum hanımlar✋
halitefe Hamileyimasy riskli bir durumunuz varsa profesör Mustafa başbuğ u öneririm rutin bir gebelik sadece ilgi istiyorsanız system hastanesi eda ülkü karakılıç var çok tatlıdır mutlaka onu öneriyorum hem hastane personeli ilgili hem doktor doğumdada inanılmaz ilgileniyorlar
MerveKaya38 Hamileyimasy Zeki yılmaz canım onun üstüne Dr tanımadım neyin var neyim yok çıkardı . Kurtajimi kontrollerimi onda oldum dahlede telefondan bilgi alıyorum başka şehirde yaşadığım için gidip gelemiyorum ama ablam ailem hep ön agdyor.
Minay Hamileyimasy fakültede özel muayene Yusuf madendağ ve erdem şahin var bende riskli gebeyim takibimi yapıyorlsr ikisi de doçent ve çok bilgililer tavsiye ederim 158 tl muayene ücretleri var fakülte diye ön yargılı olmayın fakülte ile alakası yok randevu felan almadan direk gidiyorsunuz
Hamileyimasy halitefe ikiz olduğu icin pinpirikleniyorum muayene ücretini bilmiyorum ama detaylı ultrason icin fiayt sordum 750 demişti
Hamileyimasy Hav12316 Tuncay beyi çok ovduler aynı sekilde Mustafa beyi de benim detaylı ultrason randevum var haftaya Tuncay beyden aldım kendisi fakültede de hala görevine devam ediyormuş
halitefe Hamileyimasy muayenede daha düşük söyler birde sürekli giderseniz ilk aldığınında altına iniyor fiyat olarak ben çok memnunum Mustafa hocadan hemde perinatolog olması çok önemli benim bütün sorunlarını o buldu ilk bebeğimi kaybettim çünkü sonrasında da hep Mustafa hocaya devam ettim baya ince eleyip sık dokuyan biri küçücük şeyleri bile ihmal etmez rutin yapılan kan değerlerini bile tek tek inceler yükselme alçalma varsa yeni testler falan ister bakar herşeyide not alır sen gittiğinde anlatmana gerek yok o seni baştan özetleyip sonra yaptırman gerekenleri söyler düşün yani tetanoz aşılarıma kadar işyerinden izne çıkacağım haftalara kadar söylüyor acayip seviyorum
Goncikim Minay canım merhaba benim de doğumumu Yusuf bey ve Erdem bey yaptıracak🙏Riskli gebeliğim var,plesentam rahmime yapışık😞doğum ücreti ne kadar biliyo musunuz acaba,bide özel odaya ne kadar para alıyorlar🙏Yardımcı olursanız duacınız olurum🙏
Deletedmom15 Minay bende erdem beye gidiyorm gercektn cokda memnunum hatta şu an hastane sırasından yazıyorm😊
halitefe Hav12316 sağlık ocağında yaptır demişti canım bana boşa para verme özel hastaneye falan demişti ama yine senin tercihinde ben özelde yaptırcam dersende bişey demiyor
Minay Goncikim 1000 tl sezeryan previa da rahimi kurturamazlarsa allah korusun rahimde alırlarsa 2000 tl geçenlerde bi arkadaşım bu şekilde Yusuf hoca da dogum yaptı ama merak etmeyin işini ehli yusuf hoca 🥰
nur_3838 Goncikim merhaba ameliyat nasıl geçti inşAllah korktuğunuza uğramadan bebeğinize kavuşmuşsunuzdur
Deletedmom15 Hamileyimasy fakülteye gelmeyi göze alabilrsn erdem şahin var mükemmel bi insan cok iyi ilgileniyo güler yüzlü açık anlatım yapıyo herseyi defalarca hatırlatır