Gokceaygun16 Yesimdokuyucu 4 6 aylık çekiliyor diş geçen hafta bende mahvoldum risk alamayiz dediler 1000 mg antibiyotik verdiler çok şükür geçirdi parolla birlikte . Doğumdan sonra ilk yapacağım şey diş tedavisi yaptırmak
Busramom54 Gokceaygun16 bana da antibiyotik verecek büyük ihtimalle. Hamilelerin kullanabileceği özel bir antibiyotik mi? Adı neydi
Yesimdokuyucu Gokceaygun16 Gokceaygun16 inşallah bnde rahatlarım dogumdan sonra çektiririm cnm ne kadar antibiyotik kullandnz kaçıncı gün rahatladın acaba
tgb94 Gokceaygun16 merhaba bende de felaket diş ağrısı var şu an acile gitsem antibiyotik veriler mi acaba illa kadın doğum uzmanı nın onayı mı lazım
Gokceaygun16 Busramom54 Augmentin 1000 mg doktorunuza danışmadan kullanmayın lütfen yazıyor zaten söyleyince
Gokceaygun16 Yesimdokuyucu 10 tane vardı ilk gece ağrıdan duramadim iğne vurundum arkasından devam ettim 2 güne geçirdi çok şükür
Gokceaygun16 tgb94 evet veriyorlar parolla birlikte hemen de kesiyor zaten ağrıyı kadın doğum doktorunuza danışmadan almayın farklı bir doktor yazacaksa gebe olduğunuzu belirtin her 1000 mg lik antibiyotik kullanılmıyor çünkü gebelerin kullandıkları var
tgb94 Gokceaygun16 teşekkür ederim gittim acile antibiyotik verdiler bi de rahatlatmak için serum taktılar biraz iyi geldi hamilelik de ilaç kullanmak hiç istemiyodum ama maalesef başıma geldi😓
Baby06 Yesimdokuyucu benim doktorum ve hemşireler bana parol içebilirsin hamileye zararı yok dedi.. Benimde dışım ağrımıştı parol içtim ama sen yinede kendi doktoruna bi danış sor
Yesimdokuyucu Croxilex 1000 mg antibiyotik verdi hamile olduğumu söyledim gerçi anlaşılmayacak gibi de degil eczacıya da sordum sorun yok dedi ama kalbim rahat degil mecburen kullandm yinede diş agrısı çok kötü ya