Beri_ilhan Bizim de Şubat sonu görünüyor nasipse ama hala isim yok. Seçeneklerinizi bile belirleyemedik daha😀
Livaaa Beri_ilhan ben nasıl bi paranoyasam artık cinsiyetin belli olduğu gün ismi bulacam dedim yemedim içmedim zibilyontane erkek isminden arası seçtim 😂😂 isim olmayınca bağ kuramıyorum sanki 😊
Ebruelif72 alininannesiiiii ya bizim soyadımı z da çok kısa Arı ali Arı çok kısa oluyor sanki o yüzden iki isim olsun istedik bakalım artık
Livaaa Merveakbulutt eşimle sevgiliyken hep oğlumuz olursa doruk koyacaz diye konuşurduk, okadar çok konuşmuşuz ki sıkıldığımızı fatkettik 😅😅
Merveakbulutt Livaaa bizde evlendigimizde bebeğimiz kız erkek farketmeksizin toprak istemiştik eşim asker ve oğlumun da askeri personel olmasını istediğimiz için koyamadık
Livaaa halitefe kızımın adı liva, okadar çok seçenek vardı ki karar veremiyordum, erkek ismi ne zormuş arkadaş. Sanki hepsi çirkin 😂😂
halitefe Livaaa kesinlikle ya işte bu tamam diyemiyorum bir türlü kız olsa ikinci çocuk onun bile ismi hazır bunun yok😅😅
Livaaa halitefe doktor kız demişti önce 🙈 ben hemen ismini koymuştum, arven yaz olacaktı. Bir ay herkes arven yaz diye bildi. Diğer kontrolde doktorumuz erkek olacak diyince ben şok. Sırf arven yaz koyamıyorum diye canım sıkıldı falan 😂😂
halitefe Livaaa aynen aynen bizde hep kız olacak kız olacak dedik lendimizy niyeyse öyle hissettik heralde sim falan belli bir gittik erkek😅😅