elifnurrrr Kızlar merhaba 3 aylık hamileyim kabızlık sorunum var tuvalete çıkamıyorum ve artık ağrım oluyo kefir içiyorum kuru kayısı yiyorum ne yaptıysam faydası yok başka neler yapabilirim aynı sorunu yaşayan varmı
EzgiPektas1 elifnurrrr hamilelikte herkes yaşıyor bunu canım ama ben geceden kayısıyı suda bekletiyordum sabah kalkınca ilk suyunu içiyordum sonra kayısıyı yiyordum arada birde zeytinyağı içerdim yemek kaşığıyla iyi geliyordu.
Duyguff elifnurrrr sizde işe yarar mı bilmem şekersiz kayısı hoşafı içiyorum ben anında düzeliyorum bir kaç tane kayısısınsan bir bardakta suyundan😍
elifnurrrr EzgiPektas1 Annem yanımda oda akşamdan suya koyuyor sabah suyunu içiyorum kayısılarıda yiyorum 2 gündür ama bi etkisi olmadı daha
elifnurrrr 34_21_23 Düşük tehlikem var o yüzden sürekli yatıyorum suyu normalde de çok içiyorum zaten ama hareket edemiyorum
34_21_23 elifnurrrr o zaman suya ve yediklerinize daha çok dikkat etmeniz lazım. Zeytinyağı da deneyebilirsiniz. Muz gibi kabızlık yapan ürünleri tüketmemeye dikkat edin. İnşallah düzelir çünkü psikoljikmen etkiliyor insanı. Allah kolaylık versin sağlıklı gebelik nasip etsin 🙏🏻
elifnurrrr 34_21_23 Evet muz falan hiç yemiyorum zaten ama zeytinyağı içmeyi düşünüyorum şuan bir zararı olurmu acaba
34_21_23 elifnurrrr zeytinyağlı sağlıklı bir besin zararı olmaz diye biliyorum. Fazla abartmamak şartıyla
Yssmnn elifnurrrr siz bilirsiniz bana tup bebek doktorum vermisti ve bitkisel bi surup icin rahat etmezse sor yinede
Astadavistabeybi elifnurrrr valla günde 2 tane muz yediysem mutlaka kabızım muzu bıraktığım gün sorun ortadan kalkıyor 🤷🏻♀️
Mommmyyy Bol su kuru kayısı ve gece yatmadan bir yemek kaşığınzeytinyağı içine üç dört damla limon içiyorum sabaha geçiyor
elifnurrrr Mommmyyy 1 tatlı kaşığı zeytinyağını zor içtim kayısı yedim 2 tanede umarım düzelirim birazz