Yildirim35 Kevserrrr1 bende hep tuzlu bişeyler aşerdim canım ama yemeğe falan tuz atmayan insanım ben 🤦♀️ elmayı falan tuzlayıp yediğimi biliyorum
Kevserrrr1 Yildirim35 ya acaba diyorum o yüzden mi bende gebe kalmadan önce hiç tuz aramazdım yemeklerin hep tuzsuz olurdu aramazdım. Eşim bile alıştı oda aramıyor şimdi deli gibi tuzlu yiyorum acaba tuza mı ihtiyacı var vücudun 😊😊
Kevserrrr1 ozlem-gokpinar sen kaç haftalıksın kuzum bu tuz sevdamız ilerleyen dönemler de ödem olarak geri dönmez inşallah 🥳🥳😂😂
Yildirim35 Kevserrrr1 il başlarda belki olabilir canım 14. Haftaya kadar oldu bende sonra geçti şuan yine aram hiç yok 🤗 o zamana kadar 7 kadar tuzlu yedim çok şükür ödem de olmadı valla 🤭
ozlem-gokpinar Kevserrrr1 16+3 olduk canım kızım olucak inşallah sen kaç haftaliksin 😊 inşallah canım bende onu düşünüyorum ne kadar engellemeye calissamda olmuyo bol bol su içmeye çalışıyorum ama inşallah olmaz 🤗🙏🐣
Kevserrrr1 ozlem-gokpinar 10+3 bizde 😊 çok korkuyorum valla zararı olacak diye ama engelleyemiyorum 😊😊 canım istiyor 🤔🤔
Poy556141 Tansiyonunuza dikkat edin kızar tuz hem ödem yapar hemde tansiyonu çıkartır gebelikte çok dikkat etmek gerekiyor
Kevserrrr1 Surprizbebek 🤭😊😊😊 Rabbim herkesin evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊😊
ozlem-gokpinar Kevserrrr1 aynen canım bende öyle inşallah sagsaglim sağlıkla alırız kucağımıza bebisleri geçicidir umarım bu tuz sevdasi 🤭🐣🤲
Naile_1234 Naile_1234 şişmekten zıyada cnm odem olursun bırınde ben oyle gördüm hemde tansiyon ıcın dedım
Kevserrrr1 Naile_1234 haklısın canım ya lnan bende çok takıyorum o konuyu nasıl engellicem kendimi bilmiyorum… 🥺🥺