Kevserrrr1 Benim gibi olan var mı ? Canım ne ekşi istiyor ne de tatlı aksine tuzlu çok istiyor.. Neden böyle oldu acaba 🤭🤭 10+3
Duygus97 Kevserrrr1 benim canım o kadar kararsız ki turşu üzerine tatlı yiyorum sonra midem bulandı diye geziyorum ortalıkta 😂 hepsinin fazlası zarar da insan kendini tutamıyor😏
Duygukocc Kevserrrr1 benimde canım her sabah sürekli poğaça isterdi başka bişey istemezdi ne tatlı nede ekşi
midekoruyucu Kevserrrr1 ayy valla bende sürekli limon yiyorum hatta portakal gibi yiyorum vak ağzım sulandı gidip yesem mi 😂
Yeliz1 Kevserrrr1 benimde acı şeyler istedi ilk basta. Cinsiyeti öğrendiğimde dedim hani canı tatlı isterdi insanın. Ama sonraları canım asırı tatlı istemeye basladı
Kevserrrr1 Duygus97 ahahah 😬😬 benimde az önce midem bulandı limon yiyim dedim üstüne tuz döktüm öyle yedim 😂😂😂 açım zaten devamlı hep yemek istiyorum 😬😂😂
Duygukocc Kevserrrr1 valla uyarayım seni ben 35 de doğum yaptım 13 kilo almışım 35 e kadar doğumdan sonrada hiç vermedim tersine 6 kilo kadarda aldım yemenize içmenize dikkat edin valla 4 ay önce doğum yaptım şuandads 9 aylık hamile gibi şişim
Kevserrrr1 midekoruyucu bak işte sen ekşiye kaçıyorsun ben tek midem bulanınca mecburiyetten aklıma geliyor 🤭🤭 oda tuzlu 🤭🤭
Kevserrrr1 Duygus97 teşekkür ederim de sen neden yiyemiyorsun ,😔 canını çektirmiş oldum… Hakkını helal et 😔😔
Kevserrrr1 Duygukocc ya ama çok açım 😔😔 hatta geçen gün ağladım bu yüzden kocam gülme krizine girdi orası ayrı konu 🤔🤔 devamlı yemek yiyorum.. yemek, yemekten yoruldum diye oturdum baya ağladım.. az yiyim diyorum elim ayağım titriyor bayılcak gibi oluyorum 😔😔
Duygukocc Kevserrrr1 yemin ederim bende öyleydim sürekli acıkıyodum ağlıyodumki gene acıktım ben diye oturup çok yiyodum gene ağlıyodum yemekten yoruldum diye bide doğuma yakın tuvalete gitmekten yoruldum diye gece oturup ağlıyorum bez bağlamayı bile düşünmüştüm 10 dakka bir tuvalete gidiyordum uykudsn uyanıpda gidiyordum ne garip iş valla ya
Duygus97 Kevserrrr1 yok canım severim de yiyemem yani içim Bi tuhaf oluyo hiç limon yemedim canım da cekmedi😂
Kevserrrr1 Duygukocc ya bide benim gebelikten önce yemekle hiç aram yoktu… Yani ıvır zıvır yemem.. yemekte çabuk doyarım… Kiloma dikkat etmeye çalışırdım 10 dan sonra meyve bile yemezdim kilo yapar diye… Bu halimi görenler şoka giriyor bende giriyorum 😔😔 sanırım bebeğim yemediğim günlerin acısını çıkartıyor 🤰🤭
Duygukocc Kevserrrr1 sağlıcakla alırsın inşallah kucağına bebişini olsun annelik okadar kolay değil kilo alınıcak tabi canımızda can taşıyoruz minnoşlarımıza herşey değer🌸
ozlem-gokpinar Kevserrrr1 ben tuzlu limon yiyorum her dakika aklımda ayrılmaz ikili benim için her dakika canım istiyo bide ayva ve tuzlu yoğurt 🍋🐣