Bdp SweetDream insilun verdi onu kullaniyorum cok kilo almamaya dikkat ediyorum diyet verdi ama maalesef diyet yaparken daha cok stres oldum sekerim yukseldi o yuzden su an yapmiyorum yurume ve su tuketimine dikkat ediyorum
Tansucevizci SweetDream canım 26+5 günlük hamileyim 2 hafta önce gebelik şekerim çıktı ve 8 ünitelik insülin ve diyet yapıyorum rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
ikievlatannesi SweetDream bende 3 hafta once ogrendim canim diyet yapiyorum suan yediklerime dikkat edersem sekerim yukselmiyo ve istenilen degerlerde cikiyo ilk 1 hafta biraz bocalarsin ama sonra insan alisiyo stres yapma oluruna bırak yeter insallah seninkide diyetle dengeye girer
Dryalp SweetDream diyet veriyorlar canım ona uyup açlık tokluk kontrol ediyorsun hergün açlık 95altında olacak tokluk yemekten sonra 1saatlık 140altında olacak olmazsa diyetlede inisülin veriyor doktor
SweetDream Bdp bende yarın diyetisyene başlayacağım insülin kullanmayacağız dedi ama diyet listeleri nasıl ya zor mu ben hayatımda hiç diyet yapmadım vallahi uyamazsam diye stres oldum🥺
Dryalp SweetDream zor oluyor hele ki tatlıyı seviyorsan birde hamur işini biraz ben inisülin istedim valla biliyorum yiyecegim
Tansucevizci SweetDream 50 gr yüklemede açlık 83 1. Saat 188 çıkınca 100 gr yükleme yapıldı oda yüksek olunca dahiliyeye gönderdi doktorum canım
-Ozlemcelik388 Diyet yapıyorum hamur işleri makarna pilav tavuk çikolata tarzı şeyler yemiyorum Ocak 4 tekrar gidecem bakalim inşallah düzelmişti. Bende şeker çıkmadı ama su fazlaligimiz var şekerden olur dedi doktorum önlem amaçlı diyet yapıyorum
SweetDream -Ozlemcelik388 ay canım inşallah düzelmiştir emeklerin boşa çıkmasın🙏🏼🙏🏼 Tatlı yemek kesinlikle yasak mı?
masalkusum Sekerden uzak dur hamur ısı yeme bol su iç ve rıskın yoksa yuruyus 😊 meyveyıde abartma canım ondada seker var ekmektede tam bugday tercıh etmemız gerekıyor
SweetDream masalkusum ay canım ben abarttım tatlı ve hamur işini ya nasıl baş edicem bununla bilmiyorum😔😔😔😔
-Ozlemcelik388 SweetDream aynen tatlida yasak hatta canım çok çekti olmaz dedi avucumu yaladım ☺️☺️☺️
SweetDream Tansucevizci benimde sınırda çıktı o yüzden insülin kullanmayacağız diyetle halledicez dedi ama nasıl olacak bilmiyorum zor bir süreç beni bekliyor🥺
Tansucevizci SweetDream sakın stres yapma öyle daha çok düzensiz oluyor şekerin stres yapmazsan umursamazsan İnan ki düzene girecek hayırlısıyla kucağına al yavrunu inşallah ben ne kadar üzüldüm ağladım ama rabbim çözümsüz dert vermesin diyorum şimdi kendime ama normal şartlarda da sinirlenip stres yapınca da fırlıyor şeker yavrun için biraz herşeyi boşver canım ben öyle yaptım şu aralar
SweetDream Tansucevizci ay allah korusun canım aman aman sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥺🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Bir de ben son 1 hafta çok aşırı stres yaşadım acaba o da etkilemiş olabilir mi ya
2834 Tansucevizci merhaba . Acba şekrinz kactı sizn ve kacla insüline başladnz ben şuan 5. Ayımdyım ve şekrm cıkıyor ölcyrm. İlk geblgmdede ztn gizli gebelk şekri cıkmştı. Bunda şeker ölcme cihazm var ölcyrm ama hep yüksek cıkıyor tokluk 140 ın üstnde hep
SweetDream ikievlatannesi evet doğru diyorsun canım allah bebeğimizin ve bizim sağlığımızı korusun birde aslında ne güzel işte diyet yapıyoruz kilo da çok almayız bakış açısıyla bakarsak daha güzel keyifli olabilir🥰🥰
Tansucevizci SweetDream tabi etkiler canım şu aralar hamur işini şekeri patatesi pirinci çıkart hayatından bak bakalım sonucu gör inşallah hayırlısıyla inşallah 🙏🏻
Tansucevizci 2834 benim ki şeker yüklemesiyle çıktı ben hiç ölçüm yapmamıştım kendim 50 gr açlık83 1.saat yüklemede 188 çıktı 100 gr yüklemede de yüksek olunca başladık tokluklarım sonra 150 felan çıkıyordu 3 gün takip ettim sonra başladık
SweetDream -Ozlemcelik388 oofff 😅😅 yarın diyetisyene başlıyorum diye bugün kendime canımın çektiği yemeği yaptım korkudan tatlı yemedim ama bundan sonra maraton başlıyor🙈 olsun bebeğimiz için her şey sağlıklı olsunlar da rabbim hiçbir anneyi üzmesin🙏🏼🧿