Evremadas Eski isimlerden en çok Zeynep ismi güzel ve modası gerçekten geçmiyor bizde 6 tane Zeynep olduğu için ben koymayacağım. Benimde kızım olacak Vera Saye koyacağım ben Kainatın gölgesi koruması anlamı var.
Girlyyy Ya bizde çok zorlandık gerçi benim hala içime sinmiş değil ama eşimi kırmak da istemiyorum Eslina koycaz nasipse ama Lina ismi o ladar itici gelmeye başladı ki herkeste bi lina luna bişeyler bu sene 🤮 artık
Buketkucuk Bi-anne Şeyda, Göksu, Zeynep, Derin, Eliz, Bengü, Deniz, Beliz, Ecrin, Ceren, Ceylin, Hazal, Hazel daha bir sürü var aklıma gelen ama uzun olmasın istedim😝🐣
Girlyyy Sirinanne1 işte bende alternatif arıyorum aslında eşimi ikna etmek için yoksa o isim içime. Bir türlü sinmedi 😕 kızıma seslenemiyorum karnımda😬
Sirinanne1 Girlyyy ozaman koymayın bence sizinde içinize sinmesi önemli. Benimde esim elif ada ismini istiyor benim elif içime sinmiyor oyüzden koymam. Adanın yanına bir isim arıyorum bulamadım daha 🤨
Nisantemmuz0407 HBetul benim de kızımın adı betül çok severek sesleniyorum kızıma anlamıda çok çok güzel eğer ikincide kız olsaydı büşra koyacaktım betül büşra uyuyor diye birde büşranın da anlamı çok güzel büyük sevinç müjde kuranın kerimin isimlerinden hemde pek bilinmiyor ama öyle olduğu oğlum olacak betüle uygun bilal istiyorum ama eşim ve kzım istemiyor malesef🤦♀️ Erkek isim bulmak benim için daha zor 😬
HBetul Nisantemmuz0407 teşekkürler aslında benim kendi adım Betül ama kimliğime yazmamışlar kulağıma okunmuş sadece sonrada hacer die seslenmişler kendi adımı kullanamadım yani kızım kullansın istedim o sebepten 🥰 erkek olsaydı yusuf çok istiyordum ben çok öncelerden oğlum olursa yusuf istiyorum demiştim nasip kızım olacak ama adı ile geldi oda 🥰 erkek ismi Betüle uyan buğra olabilir bedirhan olabilir 😇 fikir olsun
kubusssss17 Deletedmom15262 ahahha öyle isimler yazmıssınız ki benim de kararsız kaldıgım isimler çoğu 😂😂 elvin ipek duru ilk üçümde hatta 😂 ece ve nil de var 😂 elvine kayıyor bu aralar aklım 8 ayı geçtik off off
Deletedmom15262 kubusssss17 🥰🥰🥰valla doğru söylüyorsun canım isimler çok olunca kafayı hepten karıştırdık😁😁ama elvin güzel isim Allah sagılıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bizlerde bu duyguyu tatdırsın 🌹