Sedosunuz Bi-anne Bi-anne canım Meyra ismide çok güzel anlamı nur saçan parıldayan ışık demek ayrıca peygamber efendimizin dedesi Hz. Muhammed e böyle seslenirmiş
2merve Bende 34 haftalik hamileyim bizde isim konusunda zorlandik biraz ahsen hafsa koymaya karar verdik ahsen guzel manasinda hafsada hem koruyan manasinda hemde Efendimiz(sav) esinin ismioldugu icin tercih ettik Rabbim butun dogum yapacak gebelere yardim etsin saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah 🥰😍😍🤗
nimres Bende 29 haftalık hamileyim ama hala karar veremedim 🙃 ilk kızımın adı Bade çok seviyorum bu ismi iyi ki de koymuşum diyorum. Şimdiki seçeneklerim ( Beren,Melis,Beliz yada Belis) Ama bir türlü karar veremiyoruz 😇
prenses_annesi18 Bi-anne benim minik tospiğimin ismi defne mira olucak🐣🌹 belki fikir olur begenirsiniz ❤️
rodin123 Bi-anne ben hilda koyacaktım ikinci ismini esim istemedi ilk ismine uyumlu olsun istedi roza doga koyacağız ama hilda yi da begendim belki sana fikir olur ilk kızımın ismi arin idil
Senay0607 Sirinanne1 araştırdık canım caizmi diye ama dinen bir sorun olmadığı ve caiz olduğu yazıyor senin dediğin belki doğruluk payı olmayan sitelerde olabilir
rmeysaa12 Bi-anne Elizan ( uzaktan duyulan ezan sesi ) Meva ( mesken ve yurt ) Buğlem ( Cenneti müjdeleyen melek ) Hafsa ( Peygamberimizin eşi ) İnci ( kıymetli ) Zeynep ( Anlamı babasının süsü )
A1994 Allah nasip ederse benimde kızım olcak elif alya yada elif hira düşünüyom sizce hangisi kulaga daha hoş geliyor
Nisan30 Sirinanne1 benim kızımın adı nevra tavsiye ederim çok Zeki aklı basında bir kız 🥰🥰 biraz çok bilmiş ama tavırları beni öldürüyor 🥰🥰