Sirinanne1 Fazis kafam karıştı valla canım hergün bi isim değiştiriyorum😏 ada da kesiniz bitek. ‘Nevra Ada’ nasıl sence 😂
Fazis Sirinanne1 ben Umay Ada’yı daha çok beğendim ama tabi karar senin sorma bende 37. Haftamdayım hala isim bulamıyorum 😂
huzursahibi Çok zor biz de haftalarca düşündük 19+4teyim. İsmim Nazlı, anlamları yakın diye Eda koymayı kısmetse çok istiyoruz. İçimize çok sindi umarım en yakın zamanda bulursunuz 💙
Senay0607 Bende 31. Haftamdayım nasipse bir kızım olacak ve adını Umay koyacağız rabbim izin verirse anlamına aşık olduk ilk o yüzden sade tek isim koymayı düşündük ve en çok içimize sinen Umay ismi oldu 🥰🙏
Esin25 Benim kızımın adı Elif Ada ❤️ ikinci kızıma da Alya Masal ❤️ Koyacgz inşallah ama eğer yeni isimleri sevmiyosan zeynep elif ayşe amine Gbi isimler koyablrsin
Fazis Sirinanne1 kız ilk kızımın adı Bahar babası koymuştu bunu da bana bıraktı ama ben asla karar veremiyorum 😂 o da sıkıldı artık her gün bir seçenek sunuyorum 😅
Esin25 Sirinanne1 akıllı uyumlu bir kızım var ama hareketli halide oluyor sakin halide oluyor bebekliği çok rhttı ada lar genelde sakin çocuklr oluyor ama çok konuşganlar sıcak kanlılar
Hasibe123 Bi-anne nedense bende aynı ikiz lere hamileyim birinin ismini zeynep erva koymayı düşünüyoruz diğer miniğimize daha isim şu olsun diyemedik çok kararsızım çünkü burdaki isimlere bakıyorum bende 🤭
FTSKRT Hasibe123 Zeynep~ Zehra çok yakışır fikir olsun sağlıkla gelsinler ins bnmde kızlarının adı bu arada
Emineatay Bi-anne deniz su .irem su.yagmur .mercan .canan.esma .lara.lalin.larisa.kubar.gulcan.menekse.kayinat.bensu.bilgi.burcu.ilkgun.ilknur.seher.sabiha…arzu.ayten.kadriye.leyla.guler .vesile ırmak.azılha.gulsum.hava.bahar.emine.mine…ceren.sevim.elif.su.ecrin.eslem.asel.nurten…..ceylan.rabiya.aynur.zeynep. busra.meryem.şeyma.canan.sultan.hacire……..yıldiz.songul.meral.ayse .kayinat.meltem.menekşe.melek.mukela.filiz…..fatma.jale.elmas.guneş.dijle.hatice.asude…….furuze .nesibe.asmin .cemre.armina. aklima bunlar tek geldi daha cok var suanlik bunlar
Fazis Sirinanne1 en son Ebrar dedik ama unisex isim ya kafamı karıştırıyor Cansu-Bensu-Simay-Defne bunları düşünüyorum 🤔
Senay0607 Sirinanne1 araştırdık canım caizmi diye ama dinen bir sorun olmadığı ve caiz olduğu yazıyor senin dediğin belki doğruluk payı olmayan sitelerde olabilir