mom27 Kızlar merhaba, 12+3 haftalık gebeyim tsh değerim 3.3 çıktı doktorum euthyrox 25 mcg kullanmam gerektiğini söyledi bu değerlerde olup kullanan/kullanmayan oldu mu aranızda? Çok ilaç içmek istemediğim için sormak istedim
justwaiting mom27 kullanmak zorundasın sakin kafana göre bırakayım deme değerin yüksek çünkü 2.5 altında olması lazım, ilaçla zamanla düşüyor devamlı kullanmaya bak, içtikten sonra yarım saat bir şey yeme etkisi olsun, geçmiş olsun
Bsmlh mom27 hergün kahvaltıdan önce mutlaka almalısınız ve en az 30 dk sonra yemek yemelisiniz ben 5 senedir kullanıyorum
Nur1903 Ben hamileliğimin en başından beri kullanıyorum 25 mcg, çok faydası oldu bana aksine kullanmamak daha tehlikeli 🙏🏻🙏🏻 Hiçbir kötü kan etkisini görmedim merak etmeyin 38. Haftaya girmek üzereyim hala kullanıyorum
justwaiting mom27 hayır yani bunu ilacı alırken eczacıya sormadiniz mı? Ben her sabah aç karnına içiyorum
CansuAkplt 75 mcg kullanıyorum mutlaka kullan bebekte bir çok olumsuz etkiye sebep olur kullanmazsan ben hamilelik süresince kullanacağım
Birileri mom27 kesinlikle kullanmalısınız hem zararı yok ilacın, ilaç aslında vücudun üretmesi gereken tiroidi yerine koyan sentetik hormonmuş ve özellikle bebek için çok gerekliymiş ihmal etmeyin
Meerryy 5 6 haftalıkken başladım 30 olduk. Ve doğuma kadar devam. Kullanmaman daha zararlı emin ol. 25 mg bişi değil zaten. Değerin düşmezse artırır dozunu rakiplerini aksatma lütfen
Dygclk51 mom27 benim senin değerden daha düşük olmasına rağmen bende kullanıyorum değer normal bile olsa hamilelikte yüksek buluyorlar bu ilacın bebeğe zararı yok canım
Karsesi mom27 canım doktor ne diyosa yap. Benim ilk 5.5 çıktı 50 ile başladık sonra 25 e düşürdük ama her ay tsh testi veriyorum 1.74-2,5 arasında ama ilaca devam
Merveakbulutt mom27 Bende kullanıyorum hatta ben 75 mg olanını kullanıyorum bana da ilk başta 25 verdi ise yaramayınca 75 e çıktı o benim 6 buçuk 7 lerde seyrediyordu şuan ne durumda bilmiyorum kullanmalısın bende kullanmak istemedim hatta dozu yükselince çok üzüldüm ama mecburen kullanıcaz bebek için korumak amaclı
Mehtapakgl mom27 kuzum bir ilaç için sen böyle diyorsan ohoooo🙄 tabi inşallah kullanmazsın ama. Ben şuan tam 6 tane ilaç kullanıyorum. Yani doktorum verdiyse kullan. Ki senin yazdığı ilacıda kullanıyorum hafta içi 1 tane hafta sonları 2 şey adet.
ArasMom34 mom27 ben kullandım ve çok önemli bir ilaç çocuğun gelişimine kadar etkiliyor içmezseniz Kullanın bir zararı yok ben 125 mg kullanıyordum
mom27 Teşekkür ediyorum kızlar bebeğimiz için herşey onlar sağlıklı olsun yeter 🙏🏻 Hemen başlıyorum kullanmaya Umarım sağlıcakla alırız kucağımıza hepimiz ☺️
babyberry mom27 ben de 50 mg kullanıyorum gebelik düşündüğüm andan beri kahvaltı öncesi aç karna içip 30 dakika bekleyin mide bulantınız varsa baya bi zor oluyor
Bdp mom27 ben 37.5 mg olarak kullaniyorum ve gercekten degerim dustu iyi geliyor hamilelgin ilk haftalarinda basladim su an 28.haftadayz hala kullanyrm
mom27 justwaiting hayır eczacıya sormadım tabiki.. Her değere göre farklı kullanım önerildiğini söyledi Doktorum bana da gün aşırı kullanmamı tavsiye etti