Ozgglt_ Nil-123 geç döllenmeyide hesaba katman lazım ama. O zaman tam tarihi tutmadığı için bazen duyulmayabiliyor. Ama geç döllenme değilse normal tarihini takip eden sağlıklı bir gebelikse duyuluyor.
Ygmrb 34_21_23 yaa benımde betam dün 2480 çıktı son adetim 10 kasım ve keseyi göremedim benimde mi geç döllenmedir ??
34_21_23 Ygmrb betanızın keseyi görmek için biraz daha yükselmesi lazım 5 bin civarı rahat görünür 😊 betaya göre geç döllenme olup olmadığını söyleyemem malesef ama haftaya göre görünmemişse geç döllenme gibi duruyor 😊
Nil-123 34_21_23 beni beta geçen hafta cuma 5100 çıktı o günden beri yaptırmadım sizce yeterli mi o zaman beş haftalık oluyor
34_21_23 Nil-123 evet bu değerden sonra keseyi görmek hedeflenir. Keseyi de görmüşseniz zaten daha beta bakmıyorlar
Gamzeakd Nil-123 kese gözükür benim 5+3 te karnımdan ultrasonla gözüktü . Vajinal bile bakmadı yani ….
Nil-123 Gamzeakd inşallah yarın çok heyecanlı bir gün hem de cuma günü hayırlıysa rabbim yardımcımız olsun🙏🏼
Birtane2307 Nil-123 ben bugun duydum 6+5 gec dollenme benimkisi ama yine de cok sukur duydum gec olmadan
Birtane2307 Sabihanur1 alttan degil canim karindan bakti zaten mecbur kalmadikca bi sorun oldugunu dusunmedikce doktorlarda alttan muayeneyi cok tercih etmiyor hem tarihin tam duyma tarihidir gec dollenme degilse duyarsin insallah ❤