Dilaratas _Mother_ ayy bizim baba tarafı hazır babaya benzicek demeye daha siyah beyaz ulturoson resmini görünce öyle dediler benim tarafımda sana benzer diyor yani o konuda bende aynıyım:))
_Mother_ Dilaratas 😃😃 benimkinşn huyu babası gibi ben tembelim uyumayı seviyorum ama eşim çok hareketli bebeğimde öyle 2 dk durmuyor tipi de bana çeksin diyorum ama bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah 🤗
Tdof26 _Mother_ bizde detaylıya bu hafta girdik çok şükür normal görünüyor 21 haftayız 430 gram 27 cm dedi doktor sağsalim kavuşuruz inşallah 🌸
Denizzz88 _Mother_ bende bugün tam 21 haftalık oldum. En son geçen hafta gittim doktora 20 haftalıkta yani detaylıyada girdim kilo 382, boy 22 cm di 😊
Mervenurbr _Mother_ ben tam 21. Haftaya girdiğimde kilosunun 530 gram olduğunu öğrendim . Doktor iyi dedi. Detaylıya biraz zaman sonra gireceğim inşallah . Boyu kaç cm onu bilmiyorum ama 🥰
Asi_0658 _Mother_ amin cümlemiz insaallah ben kasar peynir yumurta brezilya cevizi tüketiyorum yeşil sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum muz arada sırada yiyorum
WmonallissA _Mother_ bende dün girdim detaylı ultrasona 21. Haftadamdayım, 477 gr boyuda 24 cm olmuş miniğimin🧿❤️
Eczmery123 _Mother_ benim bebişim kız 👧 yarın tam 20haftalık oluyoruz. 22haftalık olunca detaylı ultrasona gireceğiz. Kilo önemli olmadığı İçin aklımda tutmuyorum ama bebeğim sağlıklı çok şükür 🙏
_Mother_ Eczmery123 aynen canım kişiden kişiye ve aile yapısına göre değişiklik gösteriyormuş sağlıklı olsunlar da yeter