birprensesvebirprensannesi Temmuz anneleri doğum ne zaman ? Hamilelik nasıl gidiyor? Cinsiyetini ne hissediyorsunuz ❤️
Busranur_06 birprensesvebirprensannesi bolca bulantı iştahımız yeni yeni açıldı 🥰 bana kız gibi geliyo bakalm hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin😇
Meltemilhan birprensesvebirprensannesi doğum yirmi bir temmuz aynı gün olucaz galiba tahmini tabi kız hissediyorum 10+3
Sed22-09 birprensesvebirprensannesi haziran sonu temmuz başı olarak görünüyor doğumum 12+5 deyim bugün doktora gittim %99 erkek dedi :)
busraoguzhan 10+3den merhaba kızlar ben daha ne hissettiğimi bilmiyorum ama oğlum hamile olduğumu duyduğundan beri kız kardeşim olcak benim diyo 😊
birprensesvebirprensannesi busraoguzhan Ben kızımda kız hissetmiştim kız çıkmıştı şimdide erkek hissediyorum bakalım 🥰
birprensesvebirprensannesi Ozgurunbetusu Aynen kızım 12+4 de göstermişti bakalım bu gösterecek mi haftaya ikiliye girecegim bakalım 🥰 sağlıklı olsunda farketmez ❤️
birprensesvebirprensannesi Busranur_06 Ayyy doymuyorum ben asla 2 kilo almışım şimdiden ben 😔 Bulantım arada oluyor öyle çok olmadı benim 🤷 Kaç haftalıksın canım
birprensesvebirprensannesi Meltemilhan Allah’ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ genelde anneler hissediyor galiba doğru mu çıkıyor bilmiyorum ama 🥰
Busranur_06 birprensesvebirprensannesi valla benim bulantı aşırı dolmuşa fln binip yarı yollarda indim hep😔12+2 canım 🥰
mom27 birprensesvebirprensannesi bende aynı durumdayım canım yaa iki kilo daha alırsam ilaç başlayacağını söyledi doktorum birdahaki muayenede 😔😔
Meltemilhan birprensesvebirprensannesi inş amin sizin doğum tarihi nedir sizde sağlıkla kucağınıza alın nerde yaşıyorsunuz
birprensesvebirprensannesi Meltemilhan 11 temmuz görünüyor canım Rabbim izin verirse🥰 İstanbul’da yaşıyorum sen?
birprensesvebirprensannesi Sed22-09 Ayyy bende ikiliye gideceğim haftaya 12+4 gibi bakalım gösterecek mi 🥰 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
bircivcivannesi Sed22-09 ben 14+2, tahmini doğum tarihi ultrason çıktıklarında 25 temmuz görünüyor, nasıl oluyor ki 🤷
birprensesvebirprensannesi Busranur_06 Allah yardımcın olsun canım valla benim çok olmuyor arada oluyor bende genelde mide yanması çok oluyor yemekler falan dokunuyor 🤷
Kbrnr_krkmz birprensesvebirprensannesi 11+5haftaligim bende bulantidan çok yiyemiyom ya temmuz 11 de doğum dedi doktor bakalım degismesse
birprensesvebirprensannesi Kbrnr_krkmz Ayyy aynı gün aynı haftadayiz canım 🥰 Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ Bende tam tersi yiyip duruyorum 🤷
Kbrnr_krkmz birprensesvebirprensannesi keşke bende yesem cidden yemekler gelip gidiyor içim gidiyor yiyemedikce