Mucizebebegimm123 mry_mst evet 9 kilo aldım karnimda büyüdü henüz catlagim olmadi.önlüyor. şuanda indirimde almayi düşünürseniz. Yeni yıl için kampanya yapmışlar yari fiyatına
Ates2020 mry_mst ilk hamileliğimde 4 aydan itibaren düzenli yatmadan önce hep zeytinyağı sürdüm şimdi de devam ediyorum hiç olmadı çatlağım
mry_mst aezgi kremin ismi acaba lierac mı yanlış yazmış olabilir misiniz bulamadum çünkü lireac çıkıyo hep
aezgi mry_mst evet yaptım 5 gün oldu doğum yapalı catlamaya cok müsait vücudum vardı ama bu sayede catlamadım
morusevenanne mry_mst valla ben 12.haftada filan başladım 28deyim sadece karnıma sürdüm ama bacaklarımı es gectigim için bacaklarda biraz çatlama oldu
Mucizeeemmmmmm mry_mst bende oluştu 🥲 31 haftadayım sağda 4 solda 4 var. Takmıyorum ama ☺️ Bebeğim için değer şimdi olmasa bile doğumdan sonra çatlıyormuş
Mucizebebegimm123 Mucizeeemmmmmm dogumdan sonra neden catliyormuş ki. Kilo aldıkça vücut şiştikçe catlama olur bunu biliyoruzda. Dogumdan sonra çatlayani duymadım hiç. Bilmediğim için soruyorum