Aycan_akay54 mry_mst 34+4 haftalığım nazar değdirmek istemiyorum ama hiç çatlağım yok 😁 lierac kullan incia kullan ve aktarlarda satılan yağ karışımları var çatlak önleyici ben bunları kullandım ayriyetten Hindistan cevizi yağı ve bebe yağı kullandım ☺️ Çok şey sürdüm ama faydasını bir o kadar gördüm şükür sürekli nemli tut karnını
mry_mst Aycan_akay54 inşallah hiç olmaz artık sonuna kadar gidersin 🙏 bende 3 aylık olucam başlasam mı bilemedim
Aycan_akay54 mry_mst hemen başla bence İnan ki bu saydıklarımın hepsini kullanıyorum korkudan çatlarım diye korkuyorum :) bence sende başlamalısın en azından şimdilik yağ karışımı kullan faydasını görürsün ☺️
Umutluuu mry_mst 20.haftadan beri hindistan cevizi yağı sürüyorum. 34.hafta bitmek üzere daha birşey yok şimdilik ama bundan sonra olur mu bilmem. Genelde 35.haftadan sonra başlıyo diyolar ama inşallah olmaz 😌🤲🏻
mry_mst Aycan_akay54 öyle çok herşeyi karıştırmak istemiyorum ama ☺️hindistan cevizi yağı var şuan ona başlayım diyorum
Sevyu Kızlar lierac kullanan var mı onu duştan sonra mı kullanıyorsunuz? Yoksa cildiniz kuruyken her gün kullanıyor musunuz?
Mucizebebegimm123 mry_mst ben 28. Haftadayim simdilik catlagim yok. 3 farkli ürün kullandim. En çok sinoz un catlak kremini begendim onu kullanmaya devam ediyorum
EzgiCpr 26 haftadayım bende de çatlak yok şuan. 3. Ayda Hindistan cevizi yağıyla başladım. Şuan hem onu, hem Palmer’s Tummy Butter diye bi krem kullanıyorum çok memnunum😊
Eliff1311 27 haftadayım göbeğimin yanları bacaklarımın arkası fln çok çatladı kırmızı çizgiler oldu bi anda bende şok oldum krem kullanıyordum ama öyle hergün değil bazen aksattıgım oldu
EzgiCpr mry_mst ben Palmer’s la birlikte kullanıyordum. Suan sadece palmers kullanıyorum önlüyor bana kalırsa
Mucizebebegimm123 mry_mst evet 9 kilo aldım karnimda büyüdü henüz catlagim olmadi.önlüyor. şuanda indirimde almayi düşünürseniz. Yeni yıl için kampanya yapmışlar yari fiyatına