minnosthecat alenrenas1 merhaba, hayırlı olsun. Biz de bu şifonyeri tercih ettik ve eşimle birkaç saatte montajını yaptık. Verdikleri rehber baya yardımcı.
alenrenas1 minnosthecat teşekkür ederim bende eşimde daha önce hiç beraber böyle bişey yapmadık o yüzden beceremyip bozmayalım dedik ama gelen usta dedi sabaha kadar yapamam ben sonra YouTube sağolsun birde kitapcık baya iyi bugun deneyecez 🤗
dlnyny guneysmom merhabalar üzerinden geçmiş baya yazıyorum ama bizde ikeanın hemnes 3′lü şifonyerini aldık+bir de dolap. Kurulum için gelecek kişi şuan gelemeyecek bende dolabı kuramam ama şifonyerini kurup en azından eşyalarını ortadan kaldırmak istiyorum. Kendim kurabilir miyim acaba matkap yok yalnız tornavida ile de olur mu?
guneysmom dlnyny bence kurabilirsiniz, aşırı basit zaten, matkap konusunda emin değilim ben ama yanlış hatırlamıyosam gerenkmiyo eşimde sadece tornavida kullandı diye hatırlıyorum
dlnyny Dilaam merhabalar bende 3′lü hemnes şifonyer aldım ikeadan acaba tek başıma kurabilir miyim matkap yok tornavida ile olur mu yapabilir miyim?
Dilaam dlnyny tornavidayla biraz yorucu olur diye düşünüyorum şarjlı bir matkap bulsanız komşudan falan çok daha kolay olur
dlnyny Dilaam tornavidayla bu akşam yapmaya giriştim sadece bir çekmeceyi kurabildim daha🙊 teşekkür ederim cevabınız için.