Baby06 Doktorum martın 3. Haftası doğum düşünüyorum dedi şuan 27+2 gebeliğim benimle aynı olan varmı.. 2. Gebeliğim
Sevdakocccc Baby06 Benimde 27+3 Allah’ın izniyle sağlıklı bir şekilde alırız inşallah kucağımıza evlatlarımızı☺️ Bizede Mart’ın 20 si dendi☺️
mercimeginanne Baby06 bnmde 27+2 ama daha doğum tarihi hakkında bişey demedi doktorumuz. Son adete göre 24 mart görünüyor
pitircik2021 Elifbc aynı gün Doğum 28 mart benim de ama bakalım kısmet inşallah zamanında gelir bebeklerimiz 😊
Gzdsrm Bende 27+1 canim 24 mart gozukyo ama bakalim muhtemelen sezeryan olcak tansiyonum var cunku daha erken olur muhtemelen
Ebru555 Zgeylmaz evet canm 16 sı demıstı kılosundan dolayı sonra ilk hafta dedı bende blmıyom sezeryan olursa daha erken olur sanırım
uykusuzbirben Baby06 sağlıcakla gelsn bebişin canm. benmde iknci gebeliğim 26+5 olduk sezryn olcam 20 mart yada 26 mart dedi doktor. artk zaman ne gösterir bilinmez
UmayAsya uykusuzbirben benim haftam günüm sizinle aynı ama neden sezeryan olacaksınız acaba özel değilse
threestar AyGC ben de 29+6’yım Şubat sonu gelir diyorum hissediyorum sanki 😂 aramızda bir hafta var sizle bakalım 40’dan önce gelecek mi bizimkiler 😃