Anneadayii_12 Hazan_yeli25 bazı anneler de olmuyor canım bazıların da da çok erken görülebiliyor yerleşme kanaması
Anneadayii_12 Birtane2307 kısmet canım yorumlar da da dediğim gibi bazen erken görülebiliyor doktoruna sorabilirsin
minikkalplim Anneadayii_12 cişimi yaptiktan sonra peceteyle temizlenirken kilcal damar parcasi gibi bisey geldi ilk bi kac gun sonra yine peceteme cok acık pembe bir leke geldi ben ihtimal vermedim 3 hafta sonra ogrendim ki gebeymisim o gelenler yerlesme kanamasiymis ay bide o hafta ne spor yapiodum atla zipla allah korumus ben spordan dolayi geldi sanmistim 😂
zepbjk Anneadayii_12 Ben yerleşme kanaması hiç görmedim olmadı yani illa olacak diye bir şey yok 🤷🏼♀️
Mavi87 Anneadayii_12 kahverengi akıntı şeklindeydi. Ama ağrı aynı adet ağrısı. Bu ağrı üzerine leke olunca kesin adet oldum zannediyorsun
Girlyyy Bende de hiç bişey gelmedi sadece çok garip bir sızı hissetmiştim bir kaç gün boyunca tuvaletteyken, hamile olduğumu bilmeden.
Eise Anneadayii_12 Iliski sonrası gelmişti yerleşme kanaması olacağı aklıma bile gelmedi birkaç damla
balperisi_71 Eise canım merhabaalar. Adetten önce mi oldu kanama. Birde rengi miktari nasıldı ay soruyorum ama aynı şey benimde başıma geldii🙈
Eise Anneadayii_12 evet önce olmuştu , hatta ben yine hamile değilim herhalde adetim başlayacak dedim kendi kendime
baby0615 Anneadayii_12 ilk açık pembeydi sonra 3 gün ara ara kahverengi leke şeklinde geldi ve onlardan anlayıp doktora gittim daha adet günüme 5 gün vardı. Sonuç pozitif. :)