Mukaddes321 demetinceyildirim merhaba bizde 16haftalığız benim de 4yaşında bir kızım var ankaradan yazıyoruz iyi günler 😃
LETHE Merhaba 14+6 yim.istanbuldan ilk hamileligimm cinsiyeti için %90 kiz dendi. Yarin kontrole gidicemm
demetinceyildirim Çoook memnun oldumm hepinizle tanıştığıma tek tek etiket yapamadım kusura bakmayın🥰hepimiz haziran başı sonu gibi bebeklerimize kavuşuyoruz sanırım,Sağlıkla gelsinler🧡İkili üçlü testleri yaptırdınızmı?
LETHE demetinceyildirim kizim ve bende memnun olduk😊 ben ikili yaptırmadım 3 luyude yaptırmicm detayli Ulturason yaptıricam ins. Allah nasip kismet ederse
EmirAta demetinceyildirim 15+6 bugun 12 haziran dogum insallah 2 li tarama testini yaptirdim gayet iyi erkek 😄
demetinceyildirim LETHE bende aynı şekilde düşünüyorum oğlumda yaptırmıştım ama anne karnında tedavi var bilinciyle🤦♀️hiçbir işlemin uygulanmadığını öğrendim ve yaptırmadım 🙂
Gamiiiii demetinceyildirim Bende 13+3 ☺️ Cinsiyet tahmini yaptığı doktorunuz. Bişeyler almaya başladınız mı ?
demetinceyildirim Gamiiiii merhaba hayır tahminde bulunmadı henüz içime erkek doğuyor dedi ama bana ultrasonda kız gibi geldi🤷♀️Sağlıklı olsunda önemli değil cinsiyet🥰
Zahire38 Miskokulum35 bize 15. Haftada Tam kız dedi bacak arasınida gösterdi şimdide erkek dio kordonumu gördü acaba erkek die aklım karıştı valla
SSeymanr bambam_betty insan ister istemez erkek diyince odaklıyor kendini ona ama yine de detaylıyı bekliyorum bende alışveriş yapmak icin 😁
Kubranurilhan Biz de bugün 12+1 olduk 👼 Ankara’da yaşıyorum. Tahmini doğum tarihimiz haziran sonu, temmuz başı ☺️
Miskokulum35 Zahire38 ya valla dün pembe patik zıbın aldım ilk defa. Oda moral olsun kendime diye. Erkek çıkarsa üzülürüm ya
Sevdeeee demetinceyildirim bende 16+0 :) alfa feto protein testini yaptırcakmısınız bu haftalarda oluyormus.
Sevdeeee demetinceyildirim bende ilk kez duydum doktorumdan valla :) bebekte ileriki haftalarda gelişim geriliği olacak mı gibi şeylere bakılıyomus üff 😒