demetinceyildirim Ben 13+3 haftalık gebeyim İstanbulda yaşıyorum 1 oğlum var 4 yaşında şimdi tekrar bu yola girdik Allahn izniyle siz nerelerden katılıyorsunuz?😊
misraerol demetinceyildirim merhaba bende 13+3 tayım ilk bebegimiz olacak inshallah samsunda yasiyorum
Zehraaa98 demetinceyildirim biz de bu gece 15 haftalık olcaz ınsallah ilk bebeğimiz Ankara da yaşıyoruz😘
demetinceyildirim misraerol ya Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ilk heyecanlar bir başka oluyor net😬
demetinceyildirim busraerdalll çok memnun oldumm ne güzel her şehirden birileri ile tanışıyoruz ortak noktalarımız oluyor,sağlıcakla gelsin bebeğiniz🌸
Miskokulum35 bambam_betty 12 haftalıkken kıza benziyor demişti dün yine kıza benziyor dedi 😍 arkası dönük oturdu hep
bambam_betty SSeymanr sonradan değişenler oluyormuş. Ben de öğrenirsem, kesin sartlanirim. Sonra da çok üzülürüm ya değişirse 😔
SSeymanr bambam_betty insan ister istemez erkek diyince odaklıyor kendini ona ama yine de detaylıyı bekliyorum bende alışveriş yapmak icin 😁
Funda8989 Selam.Bu hafta15.haftaligimi bitiriyorum 16.haftama giricez inşallah.Doktorum doğumun 7 haziran oldugunu söyledi.Oğluşum olucakmiş😊