Esra_80_ Kubranurilhan 🤷♀️Kısa sürede inşallah iştahlar açılır ben bebeğim için zorda olsa yemeye çalışıyorum birazcık ama olmuyor oda🤦🏼♀️
Kubranurilhan Esra_80_ ben de sürekli yemeye çalışıyorum. Rabbim Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah 🤲☺️
Hailme_1999 Aynı durumdan bende muzdaripşm yemek için yiyorum fazla yiyincede midem agryo ve rahatsız olyrm bende iştahım açılsın istyrm kendim için olmasada bebegimin saglıgı için. Bu arada bel agrınız ve kasık agrınız oluyor mu.
Esra_80_ Hailme_1999 evet bende bel agrısı iş falan yapınca çok agrıyır kasıkta oluyor ama normal kasık agrısı rahim büyüdüğü için miş
Hailme_1999 Kubranurilhan benimde belim genel olarak agryo ama arada kasık agrılarım olyo geçiçi bi dönemdir inş
Hailme_1999 Kubranurilhan öyle beni rahatsız edecek şekilde kabızlık yaşamyrm her gün olmasada 2 günde bir çıkıyorum lavaboya
Hailme_1999 Kubranurilhan mide bulantısı yaşydm ama yavaş yavaş geçti sayılır ama öyle iştahım pek açık değil doya doya yemek yiyemyrm maalesef sende nasıl durumlar
NAZ2333 Esra_80_ canm cok normal ben de oyleydim açim diye aglayasim vardi bildigin 14.haftama kadar ac gezdim😓16+4olduk yeni yeni yemeye basladim
Esra_80_ NAZ2333 iyi bari normal bir durumsa 🙏🏻Bende endişe ediyordum açıkçası 🤦🏼♀️Neden böyleyim diye
mommy_bee @Esra_80_ Aynen bende boyleyim. Bulantım yok ama eskiye göre iştahsızlık var. Doktora söyledim itahın açılacak bundan sonra dedi. Aslında sucluluk hissettim ama ilk 3 ay zaten bebek her sekilde senden alacağını aliyor. Bundan sonra istahım açılırsa daha dikkatli beslenecegim.
Esra_80_ mommy_bee hakkımızda hayırlısı zaten zayıf birisiyim sağlıklı bir şekilde beslenirsek yeterli olur saglımız ve bebeğimiz için🥰🙏🏻