Esra_80_ 13+1 oldum bugün Ama şu sıralar karnım aç ama iştahım yok bu durumu yaşayan varmı Acaba normal bir durum mu?🤔
Sevdae Esra_80_ bende 13 haftalık hamileyim ama iştahım normal bence seninki de normal açılır daha başka belirtilerin var mı
Esra_80_ demetinceyildirim bulantım yok şükür ama neden böyle oldu anlamadım🤷♀️Hap içerken bulantı yapıyor ama bir an önce iştahla yemek istiyorum herşeyi😅
Esra_80_ Sevdae yok başka arada kasık agrısı oluyor bıçak saplanır gibi sonra geri gidiyor inşallah bir an önce iştahım açılırda yerim 🥰
demetinceyildirim Esra_80_ ne güzel takmayın o zaman olur öyle miğde bulantısı en kötüsü 6haftadan bu yana çektim şuan azaldı baya şükürler olsun 😊
UrazyadaMasal Karnın çok aç ama hiç bişey yiyemiyorum hala öyleyim 15 haftalık olduk bugün. Peynir ekmek en iyi gelen 🤷
Kubranurilhan Biz de bugün 12+1 olduk ama ben de bu günlerde iştahsızlık yaşıyorum. Mide bulantılarım azaldı ama iştahsızlık var.
Hilallturgut Kubranurilhan Kubranurilhan bende 12+2 haftalığım benimde iştahım yok mide bulantılarım durdu ama eskisi gibi acıkıp iştahla yiyemiyorum 🤷♀️
Esra_80_ Kubranurilhan 🤷♀️Kısa sürede inşallah iştahlar açılır ben bebeğim için zorda olsa yemeye çalışıyorum birazcık ama olmuyor oda🤦🏼♀️
demetinceyildirim Kubranurilhan bende aksine 2kilo verdim ama buda çok normalmiş sanırım iştahsız olanlar için
Kubranurilhan Hilallturgut benim de mide bulantılarım çok fazlaydı bu hafta geçti korkmuştum bir sorun mu var diye ama normalmiş demek ki ☺️
Nisan30 Esra_80_ bende 13+3 haftalıgım büyük iştahla oturuyorum sonra hemen doyuyorum ve kısa sürede tekrar acıkıyorum 🙈 peynir ekmek yiyorum daha çok 🙈 yakın zamanda dünyayı yemeye başlarız 🤭