Ayskem asyahumam ben istanbuldayım ama buranında bi farkı yok randevu buldum ama evime yine uzak çok şükür eşim götürcek
Ayskem Haticeyuce31 şuan hatırımda değil ama baya bi test yapılmıyor o yüzden mecburen devlet hastanesinde yaptırcam
asyahumam Ayskem İstanbul çok kalabalık ama en azından hastane seçme şansın var canım uzak yakın olsun gidersiniz 😊 Sivas’ta bir tane özel bir tane de devlet var o yüzden de maalesef başka hastane yok özel hastane de bunu fırsat bilip bayağı fiyatları yukarı çekmiş işinize gelirse diyorlar 😂 yine şanslısın olsun 🙏
Ayskem asyahumam aynen öyle benim memleketinde özel hastane bile yok Samsun’a gitmek zorunda kalıyorlar
Demett16 Sağlık ocağı bütün testlerimi yapmıştı. Şehir hastanesinde toksoplazma,kızamıkçık ve bir şey daha vardı ismini hatırlayamadım. Onlar yapıldı. Daha sonra özele gitmeye başladım. Hepsine ordada bakıldı. Tekrardan istenmedi.
Sisi Ayskem merhaba ben devlette ilk kan testlerini yaptırdım daha dün sabah ikindine bütün sonuçlar çıktı. Şimdi ikili test için hastane arıyorum biryeri aradım 1035 tl dedi bir yer 220 bir yer 190 ne yapacağımı şaşırdım. Devlet yapmıyor burda pandemiden dolayı ikiliyi