segoseco merveiyi karşıyakadan😘Kordon kadın doğum hastanesine gidiyoruz ama doğuma nereye gideceğim konusunda kararsızım,🤔
Ozge1708 Fadime_56 Benim de güzel canm benim kasık altlarnda ağrı gibi acı var yürürken bile acıyor. Onun dışında pek şikayetim yok şükür normalmiş bunlar doktorum öyle söylemişti. Kaç senelik evlisin
Fadime_56 Ozge1708 1bucuk yıllık evliyim ilk düşük yaptım ilk evlendigim zman hamile olduğumu bilmiyodum eşimle yakınlık kurduk düşük oldu bende anlamadım ki düşük yaptığımı doktora anlattım o dedi daha 18e girmedim ocağın 14nde giricem ınsllah kendim severek evlendim ama şimdide sorunlarım vr benim de karin ve kaşık ağrım var dizlerim falan çok ağrıyı hareket ettikçe ağrıyo bazen belime vuruyo
Ozge1708 Fadime_56 Inşallah bunları sağ salim alırsın kucağına canm. Bende 8 senelik evliyim. 8 sene bi sorun olmadığı halde olmadı bebeğimiz sonra tüp bebek yaptrdk ağustosta o sayede hamileyim.
i_s_mom merveiyi 10 haftalıgım ben de 😇 karataş hastanesine gidiyorum ben de Aysel hanım’a cok seviyorum kendisini ama hastaneyi pek begenmiyorum temiz gelmiyor bana 🙁
heyecanlibiranne_ Salihameryem merveiyi şafak 12 🙈 Karataş Hastanesi’ne gidiyorum. Doktorum İrem Hepyılmaz. Aşşırı memnunum 🥰 normal veya sezaryen doğum orada 4.200₺.
Ozzzzzz Şafak 3 🤲🏼☺️, Özel Tınaztepe Hastanesi’ne gidiyoruz doktorumuz Aylin Barboros muayne ücreti 150tl ve doğum ücreti 4400 sağlıkla gelsin bebişler ☺️
Tdof26 Busra030409 57 yle hamile kaldım en son tartıya çıktığımda 66 ydı baya da oldu tartıya çıkalı 😂
Busra030409 Tdof26 21. Haftada mısın? Bende 53 le hamile kaldım dün çıktım tartıya 60 olmuşum inanamadım. Yaşım 27, 55 kiloyu görmemiştim bu zamana kadar ☹️
Ozge1708 Fadime_56 Evin ayrıysa takma canm boşver umursama esinle iyi olmaya bak. Herkeste oluyor o sorunlar ama eve girdin mi esinle tek kalıyorsun gebeliğin tadını çıkar boşver bende küçük yaşta evlendim hepimizin oldu soruları kucuk diye de boyle yapıyorlar.
Yagmur_C AsiyeA benim doktor dışardan gelcek ama can hastanesini övdü ekip çok iyidir dedi fiyatı da diğer özellere göre daha uygun dedi o yüzdem tercih ettik ama daha gidip görüşmedik yılbaşından sonra fiyat nasıl olcak bakalım 😊