Busra035 Tubiiko bana başka yer diye söylemedi kendisi yapıcak hatta randevu alınca söyle ona göre muayene almıycam dedi
Irm90 22+5 doğumun nerede olacağı belli değil can hastanesinde İrfan beye gidiyorum ama akciğerde kist çıktı Tınaztepe de heyete girdik sonucu bekliyorum eğer izin verirlerse dr.Mete tarcana devam edeceğim 🙁
Nslhnkr Kızlar merhaba. Bende özel muayenesi olan doktora gidiyorum su cınarlı ve kentte doğum yapıyo doktorum. Su yada çınarlı fiyatlarını bilen varmı acaba
Busra030409 Tdof26 24-28 hafta arası yapılıyomuş. O tarihler arası giderim muhtemelen. Bilmiyorum çok zayıf insanlarda bile çıkabiliyomuş. Yirminci haftadayım 6-7 kilo aldım. Çok hızlı kilo aldım diye yapmak isteyebilir doktor 👩⚕️
ssuleeyuce Angels-35 onu bilmiyorum tam olarak belki hastanenin kendi fotografcisi oldugu icin izin vardir. Siz arayip bilgi alin en iyisi o sanirim. Zaten daha zamaninizda var belki hersey duzelir o zamana insallah:)
Fadime_56 Ozge1708 hep ne geliyorsa başıma cadi kaynana yüzünden geliyo eşim annemle barış diyo ben de kabul etmiyorum bugün barıştım herkesi allaha havale ediyorum
Ozge1708 Fadime_56 Hep sorunlar oluyor canm ama iyi yapmışım. En azından stres yapma artk. Bebeklerin de etkilenmesin. Takma kafana
Fadime_56 Ozge1708 aynen canim senin naısl gidiyo stresten mi bilmiyorum kasik ve karin ağrım çok özellikle karin ağrısı bugün başladı
Edadost pitircikannesi1 merhabalr sada da hangi doktora gidiyorsunuz ben gökan beye gidiyordum cık ta memnunum ama çiğli eğitim araştırmayı da denemek için oraya geçtim
ikizlerinannesikubra 353 Hastane doktoru değil. Özlem Gültekin Çelik’e gidiyorum. Kendisi yatış için önermişti orayı o yüzden gittim.
Ozge1708 Fadime_56 Benim de güzel canm benim kasık altlarnda ağrı gibi acı var yürürken bile acıyor. Onun dışında pek şikayetim yok şükür normalmiş bunlar doktorum öyle söylemişti. Kaç senelik evlisin
Salihameryem 30+5 olduk özel kliniğe gidiyoruz bahar Baykal can hastanesiyle anlaşması varmış 5500 diyor eski fiyatı
heyecanlibiranne_ Salihameryem merveiyi şafak 12 🙈 Karataş Hastanesi’ne gidiyorum. Doktorum İrem Hepyılmaz. Aşşırı memnunum 🥰 normal veya sezaryen doğum orada 4.200₺.
AhsenFatma Tdof26 yaa bilmiyordum ben de ümran hanıma gidiyordum. Ne zaman olmuş korona. Perşembe randevum var benim ama bir şey demediler hastanede. Çok şaşkınım şu an umarım atlatmıştır