F-Gemi medineninannesi hangi doktora gidiyodınuz bende pendik medipoldeyim esranur tolaya gidiyorum en başndan beri memnunum 32 haftalığım
Mine6262 momahsn umarım memnun kalırsınız yani kalırsınız diye düşünüyorum bir çok tanıdığım var giden yönlendirdiklerim memnunlar cnm 🙃
smyyezeyrek47 Hazal12 sarkilarla bakiyor bebegime gayet ilgili dogumu nasil olur bilemem ama kontrollerim cok eglenceli geciyordu tavsiye ederim 👍
Ebrulice78 mry_mst doğum ücretlerinin doktordan doktora değiştiğini biliyorum memorialde ama siz fiyat aldınız mı yada sordunuz mu doktorunuzdan 🙂
mry_mst Ebrulice78 evet sormuştum bana 3 bini buluyo demişdi doktor ama o benim kendi doktorum değildi bir kere gitmiştim ona aynı hastanede doktordan doktora değişir mi bilmiyorum ama ☺️ Size hangi hastaneye gidiyosunuz
CanCeren denizimiz merhaba memnun musunuz ben 6 haftalık hamileyim doğum yapabilcek iyi bir doktor bulamadım da seçil hanıma hiç gitmedim ama çok şikayet vardı korktum açıkcası ?
Dmr_nry Aylin61 bende sante plusta ilk dogumumu yaptim berbat bir hastane ilgi alaka sıfr hemsireler cok ters bilgin hanmda ilgili gözüken ama doguma bile girmeyen bir doktor
Han-003 Kubranurilhan bişi soracam bende Ankara’ya yeni taşındım sami ulus beştepeden randevu aldım Elif Yılmaz diye bir doktora siz hangi doktora gidiyorsunuz bilgi verir misiniz
Merveli61 findikkurdu2 bende semra inmeze gidiyodum moral bozup duruodu. Yok cok kilo aldin bebeginin sekeri duser kuvezde kalir bilmem ne. Felaket yazip duruodu saadete gectim demoralize olamazdim dogum uzeri
Meleekdincc NurTekmile hangi doktora gidiyorsunuz acaba ben şuan Tuzla devlete gidiyorum doktorumdan çok memnunum çok ilgili özel hastanedekiler gibi ilgileniyor ama doğum yok orda pandeminden dolayı bende Lütfi Kırdara gitmeyi düşünüyorum
gulsahgul26 [silindi] daha 8 haftalık oldugum için konuşamadım doktorla ama duydugum normal 3 civarları sezeryan 5-6 diye duydum tercih edeceksen doktoru öneririm normal doğum taraftarı bir doktor