Cansugurses Serifesahin bende şükran hanıma gidiyorum ilk gebeliğimde remedy de görev yapıyordu kendisi.
Mine6262 momahsn ilk doğumumuda Necla hocayla normal yaptık çok naif kibar dinleyici bir doktor tavsiye ederim 🙃
momahsn Mine6262 pazartesi gideceğim randevu almıstım kendi dr degişmek istiyorum inş memnun kalırım çok tedirginim
tavuklupilav Esrakara55 ya ben 2 kere gittim Elif hanıma ikisindede çok soğuk ve pek konuşkan değildi bende birdaha gitmedim. Fatma bilgehan’a gitmeye başladım aynı hastanede ve çok memnun kaldım hem ben sormadan herşeyi anlatıyor hemde Güler yüzlü geldi bana
Esrakara55 tavuklupilav kizimda bende Fatmaya gidiyodum o daha soguk geliyo bana ☺️ Elif hanim ne bilim yarim saat bakiyo esim hatta yarim saat napiyonuz icerde falan diyo😄 bebegin herseyini gosteriyo soyluyo. Memnun oldugunuza gidin tabi nerde rahatsaniz ☺️
Nazmel Kaa memnun musunuz? Ben de Fatmabur hanımı düşünüyorum ama benim 2 düşüğüm oldu acaba nasıl bu konularda?
Mine6262 momahsn umarım memnun kalırsınız yani kalırsınız diye düşünüyorum bir çok tanıdığım var giden yönlendirdiklerim memnunlar cnm 🙃
smyyezeyrek47 Hazal12 sarkilarla bakiyor bebegime gayet ilgili dogumu nasil olur bilemem ama kontrollerim cok eglenceli geciyordu tavsiye ederim 👍