Ferda_ hulya_1919 ben ağustos ayında düşük yaptım 4 ay oldu, doktor pıhtılaşma testinde c677t’de homozigot olduğunu görünce homosistein tahlili istedi onun değerini görünce b12 ve corapsrin verdi 2 ay daha bekle dedi
aslihancvk KkubraKkubra44 ben koluma bacağıma yapamıyorum şuan 32+5 haftalık hamileyim işte hala göbeğimden yapıyorum bazen çok acıyor ağlayarak yapıyorum bazen hissetmiyorum bile ama sağlıklı olsunda bebeğim dayanırım Allah’ın izniyle 🤲
Ferda_ hulya_1919 ilk muayenesinde rahmin düzelmiş hazırsın demişti, pıhtılaşma sonucu kafaları karıştırdı, neyse hayırlısı olsun teşekkürler cevaplarınız için 🙏🏼
KkubraKkubra44 Mormenekse ayyy cnm benım gecenın şu vakti inş Allahım yar ve yardımcın olur. Allhım sizi sagsaglim birbirnize kavuşturur inş bebeginizle… Allah razı olsun tekrar.
roserosey KkubraKkubra44 çok geçmiş olsun, sağlıkla hayırlısı ile evladınızı kucağınıza alın inşallah 🙏 Hangi tahlilde doktorunuz bunu fark etti ?
Eylulsaree Eylulsaree benimki de ayni malesef 33 haftalık hamileyim hastanede gozetim altindayim şuanda Allah saglikli. Bi şekilde kucağımiza almayi nasip etsin❤️
Meldemmmmm KkubraKkubra44 bende hastanedeyim doktor bebek beslenemiyir diyor oksapar 4000 merhaba kullanıyorum. Su an hastanedeyim sabah sezaryen olup almadığına karar vercek 36+ 6 haftaligim
Asya_2402 KkubraKkubra44 1 ocaktan sonra stoklara girecekmiş ilaç.Başka hastalardan rica edip 1 er kutu buldu eczacım sağolsun .Doğumdan sonra 1 hafta daha kullanacağım bn.
bir_pasa_annesi KkubraKkubra44 cnm bende kullandım doğuma kadar cidden de mucize seninki bir de doğumdan sonra 10 gün kullandım eşim evdeyse o vurdu yoksa ben yaptım