aslihancvk KkubraKkubra44 benim 3 kaybim oldu kanda pıhtılaşma olduğu için 5 haftalıkken başladık iğne kullanmaya şuan 32+5 olduk çok şükür 🤲 doğuma kadar da kullanmam gerekiyor sağlıkla doğsun bebisler inşallah
KkubraKkubra44 aslihancvk amin cnm inş. Ya bişey sorsam sizinde cnınız cok yanıyormu. Ben ikinci dozu vurdum koluma cok yanıyor cnm
Boncugummmm Melikeakkc meraba canm ankarada hangi hastane bu çok merak ettim ne güzelmiş ilk defa duyuyorum bndede kan pıhtılanması var 2. Bbgmı kaybettm doktr artk gebelk düşğn dedi ama korkoyorum şuan bulunması okdar zormuş ki.. Hastaneden iymiş bnde hastne arayışındayım aklmda kalsn
Melikeakkc Boncugummmm a life hospital Oskar öğütene gidiyorum. Kendi hastalarına özel oksapar getiriyorlarmış. Kadın doğumda bi hemşire söyledi bana da. Biz zaten baştan baya almıştık. Hala bitmedi ama ihtiyacı olan öle bi görünüp de alabilir yani buranın hastasıyım der
KkubraKkubra44 Mormenekse canım benim Allah razı olsun. Dün eşim bulmuş. 4 mg yazdı doktorum. Onuda buldu eşim. Tşk edrim.
halitefe KkubraKkubra44 farketmiyor canım hangi gebelikte etkili olacağı hangi bir bakıyorsun diğer gebelikler sağlıklı pat diğerinde problem çıkarıyor veya anneye pıhtı atıyor ani ölümlere sebep oluyor Allah korusun
Ferda_ hulya_1919 başınız sağolsun öncelikle, şimdi hamileymişsiniz, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bu hamileliğiniz öncesi corasprin dışında ilaç kullandınız mı acaba?
hulya_1919 Ferda_ hamile kalınca coraspin ve iğneye başladık hamile kalmadan önce hiç bşy kullanmadım
Mormenekse KkubraKkubra44 tamamdır 🙏 cok sevindm bulamadım diyince telaslandık bende cok zor tüp bebekle hamile kaldım yardımcı olmcak istedm
aslihancvk KkubraKkubra44 ben koluma bacağıma yapamıyorum şuan 32+5 haftalık hamileyim işte hala göbeğimden yapıyorum bazen çok acıyor ağlayarak yapıyorum bazen hissetmiyorum bile ama sağlıklı olsunda bebeğim dayanırım Allah’ın izniyle 🤲
150_gelartik KkubraKkubra44 seninki Niye o kadar çok acaba kaç geninde pıhtı çıktı benim tek gende var 4 lük kullanıyorum
Ferda_ hulya_1919 peki hangi geninizde pıhtılaşma vardı acaba? Benim c677t’de homozigot var ve gebelik öncesinde 3 ilaç verdi doktor, 2 ay daha gebelik planlamayın dedi. Ben de sebebini anlamadım o yüzden soruyorum kusura bakmayın
KkubraKkubra44 Mormenekse ayyy cnm benım gecenın şu vakti inş Allahım yar ve yardımcın olur. Allhım sizi sagsaglim birbirnize kavuşturur inş bebeginizle… Allah razı olsun tekrar.
BurcuKoktas Bende tansiyon sıkıntısı cıkmıştı Hem tansiyon ilacı hem coraspin kullaniyordum Haftada 2 günde bir vurulmam için enox igne verdi doktorum dograna kadarda vurulacagım kısmetse ama dogum sonrası icin hic birsey demedi
hulya_1919 Ferda_ benim protein s ve faktör V düşükmüş ciddi derecede pıhtılaşma dedi ama kan sulandırıcıları kullandıkça değerlerim normale dönmüş
Ferda_ hulya_1919 anladım çok teşekkürler. Bana neden 2 ay daha gebelik planlama dedi bunu anlamıyorum en iyisi bir doktora daha danışayım sağolun tekrar
Eylulsaree Eylulsaree benimki de ayni malesef 33 haftalık hamileyim hastanede gozetim altindayim şuanda Allah saglikli. Bi şekilde kucağımiza almayi nasip etsin❤️