kedidirokedi Duygurella- ay çok pardon 😂 başlıktan geldim hamişi duydumda gebloşu ilk defa duydum diyebilirsiniz tabiki özgürsünüz ama garipsedim 😅
Aydabdullah Duygurella- geblos hanim icebilirsin tabi gerci ben hix dikkat etmesim geblos iken😂 bu arada geblos kelimesi cok hosuma gitti😂🙈
Havacianne Duygurella- bende öyleydim ama kilo aldırıyor Canikom haberin olsun 😁🤭 ben yemiyordum aaaa kilom aldı başını gitti meğerse nesquikle alakalıymış
Duygurella- Havacianne bişey olmaz 50 kilo ile gebe kaldım zaten 😂😂 70 e kadar yolum var boyum 1.65 😂
Duygurella- Myssr sütü değil aslında tozu süte karıştırıp içiyoruz ya ☺️ Gebelik boyunca süt içmek gerekiyormuş
Myssr Duygurella- yoo sut hic icmedim peynir yogurt kefir ayran varken sut icmeseniz de olur. Nesquik tozu icinde katki maddeleri var sağlıklı diye zorla sut icmeye calisip paketli urun katmayn derim
papatya35 Yorumun umurumuzd değil yazdım diye hakaret içerikli yorum olarak adledilmiş inanamıyorum ya cidden mi 😂 neresi hakaret acaba bunun bende deneyeceğim bakalım küfür edenlerin yorumlarını da silecek mi moderatörlerimiz 😂