Duygurella- Merhaba kızlar size bşşey danışmak istiyorum ben 7. Haftamdayym ve süt tüketemiyorum ama nesquik tozuyla çikolatalı oluyor öyle tüketebiliyorum sizce öyle karıştırıp içsem bebeğe bi zararı olur mu ? 😂
ratatosk Duygurella- Dr um süt içemiyorsan muhallebi bile yapıp yiyebilirsin ya da diğer süt ürünlerini Bi tık fazla tüketebilirsin demişti
Sedanindenizi Duygurella- Ben de sut icemiyorum yogurt, ayran tercih et. Katki maddesi iceren yapay gidalari tercih etmektense sut hic icme. Dr bana sut icemiyorum dedigimde yogurt ,peynir tuketiyorsan sorun degil demişti.
Ortmenanne16 Duygurella- 7. ayına girdim daha yeni süt içmeye başladım doktor peynir yoğurt tüketmen bile bizim için yeterli demişti fazla şey etmemek lazım 😂😂😂
MiranEfeninannesi Gebloşlar nedir ya ? Allahım akıl fikir ihsan eyle 🙏🏻 Daha neler duyacak bu kulaklar neler okuyacak bu gözler 😀
Duygurella- Anneballari58 biraz pimpirikli bi gebloşum ben 😂 paket olan herşeyi hayatımdan çıkardım elimden gelse sütü bile kuzudan direk sağıp icecem😄 inş bi zararı olmaz
Duygurella- ratatosk kakaolu olunca içebiliyorum bende muhallebi yapınca şeker giriyor içine bunda da kesin tatlandırıcı vardır yemeye içmeye çok dikkat ediyorum bilemedimmm 🙈🙈🙈
ratatosk Duygurella- nesquickin içindeki tatlandırıcı ile muhallebi içindeki şekerin pek de Bi farkı yoktur heralde ya emin değilim gerçi ama ne bilim ben ikisini de sevmem. Peynirciyim ben 🤗
Duygurella- Sedanindenizi ya işte yoğurtta hiç hoşuma gitmiyor süt ürünleri gözümden çıkmış sanki bunda da katkı maddesi içermez yazıyor ya o yüzden soruyom size de
Duygurella- Ortmenanne16 hahahahah doğru diyorsun fazla şey etmemek lazım ama ilk gebeliğimi kaybettim ne yazıkki bu ikinci çok pimpirikliyimmnmnn
Ozgglt_ Duygurella- peki geblonun argoda keriz veya denyo anlamına gelmesi 😂 her şirin gelen şey söylenmez şirine 🤓
Duygurella- Ozgglt_ niyet belli sen ne bakıyorsun ona 😂 ki ben genloo yazmamışımmmm gebloşşşşlar yazmışım dikkatini çekerim 🤪
Ozgglt_ Duygurella- ben uyarayımda linç is coming 😂 hamişten sonra bunu bünyem kaldırmayacak 🤭 esenlikler dilerim 💫
Duygurella- Ozgglt_ Burda kimseye kelimelerimi beğendirmek zorunda değilim Buda bi sosyal medya 😉 hoşuna gitmeyen yorum yapmaz değil mi