symslmz Dndulgr 37deyim gittim yaptırdım doğumum 40ı bulur gibi yine gider çıkanları aldırırım bence gidin o bölgenin alınmasıyla bebeğin hiç alakası yok
Beker Dndulgr bende çok merak ediyorum haftaya çarşamba doğumum var cuma günü gideyim diyorum ama kaşıdığım yer bile yara oluyor cildim çok hassas sanırım ama başka türlü de temizlik imkansız birde ben daha hiç jilet tüy dökücü falan kullanmadım hep ağda yaptırdım
Dndulgr Seyma05 ben bi ay önce gittim. Hiç sıkıntı olmadı da. Artık çok az günüm var ondan sorayım dedim. 😊
[silindi] Dndulgr ben agda da canım cok yanar son ayda fln gitsem mutlaka dogururum kendimi sıkmaktan kasmaktan herkes kendini bilir Benim acı eşiğim düşük sen ben dayanırım ne var o agrıda fln diyorsan bilemem bazıları öyle der çünkü😄
Dndulgr Beker ben ağdayı çözüm olarak görüyorum valla. Bi ay önce gittim az az çıktı. Ondan bile rahatsız oluyorum. 39+3 üm son zamanlar artık.
Melikeakkc Dndulgr ilk 3 ay için risk olabilir kendimizi kastığımız için ama son ay gelse güzel olur yani 😂😂
Handeekar Dndulgr Bende bununla alaklı post acmayı düşündm 36.haftamda bende gitmek istiyorum ama korkuyorum birsey olur diye birde doguma yakın giderim diyorum biraz cildimde hasas acaba kendimi cok kasarmıyım diye düşünüyorum