A0605 canım aynı durumdayız ben de 17 haftamdayim hicbir kiyafet almadim ne bebege ne kendime kafam yanmış durumda ancak şunları kesinlikle almayı planlıyorum
1-göğüs için pompa veya mochi süt toplayıcı (sütümüz normal doğum yapsak bile hemen gelmeyebilir veya bebek tokken birden gelebilir diye sağmak ve süt arttırmak icin)
2- 1 adet hastane çıkışı 10 lu, 2 adet 5 li hastane çıkışı, 3-6 aylık cıtçıtlı atletler, alt üst 4 er tane patikli/patiksiz takım, tulumları sonradan alıcam bebek hangisini severse ona devam edicem, bolca çorap uzun bilekli (kısalar bilekten cabuk çıkıyormuş ) , pike, kalın ve ince
birer battaniye, bebeğe nevresim,
3- Bolca ağız mendilleri, 2 tane yedek müslin örtü veya pazen(flanel) kumaştan örtü (bebeğe banyo yaptırdıktan sonra sarmak ilk suyunu aldırmak için emici kumas)
4- sarı renk pazen kumaştan küçük kare parcalar kestim 15-15 bebeğe sarılıkta icerden sarmak icin ilk zamanlar ama hacalar sicak olursa sarmiycam
5- gelen hediye kıyafetlerin çeşidine göre doğumdan sonra bilinçli sekilde annemle yeniden alisverise cikicam
6- park yatak+ içine güzel konforlu bi bebe yatağı almak istiyorum, yorgan ve bebe yastığını kendim diktim içini pamuk yaptık
7- göğüs ucuna ayva çekirdeği biriktiriyorum şimdiden ve gümüş kapak alıcam sadece
8- 1 adet avent küçük plastik biberon aldim, 1 adet de wee alıştırma bardağı aldim suluk tarzı kucuk
9- kendime 1 adet önden düğmeli pijama + gecelik + large depend külot bez
10- bebeğe baby me alt açma örtüsü + mustela 321barriyer kremi+ hametan + bebek bezi cok önerildi diye baby turco doğadan + mustela şampuan
11-bebek kıyafetlerini yıkamak için granül/toz hacı şakir sabun, annem hep bunu kullanmis bize de bebekken
12-lansinoh göğüs ucu pedi( bunu aldim ama gümüş kapak kullananlar buna gerek kalmiyor diyor keske almasaydim diyorum bakalim)
13-bebek eşyaları makineye kacmasin küçükler diye makinede yikama filesi aldim
14- daha emzik vs hicbirsey dogana kadar almiycam sadece almadigim kiyafetleri beşiği tamamliycam dedigim gibi unuttugum biseyler muhakkak vardir saglikla gelsin minik