İyi ki dediklerim;
sevi bebe reflü yatağı
emzirme yastığı
avent göğüs kalkanı
lansinoh elektrikli pompa
kullan at alt açmalar
müslin battaniye bol bol
zıbınlar ve ağız mendilleri bolca ( kumaşlar var ama temizleme pamuğu çok kullanışlı oluyor epey stokladım)
mustela set özellikle pişik kremi şahane
sudocream pişik oluşursa hızla toparlıyor
otribebe bir rutin
çıt çıt tırnak makası minik
anne bebek çantası içinde hazır tut eşyaları sadece onu al çık pratik kullanışlı
Premium care bez, uni baby yenidoğan , uni baby deterjan-yumuşatıcı
kıvrılan çoraplar( ilk zamanlar eldivenler düşüyordu hep onları kullandık eline)
oda termometresi
organizer kutular
Keşke almasaydım;
manuel ana kucağı ( otomatik sallanan alın alacaksanız sallamaya karşıyım diye almadım ama küçük salınımlar çok mutlu ediyor bebekleri ve öyle bir şeyiniz yoksa daima kucağınızda oluyor minnoş)
avent- bibs emzikler
Park yatak (anne yanı daha iyi olurmuş)
emzirme önlüğü iki tane var ikisi de çok kullanışsız hele pandemide dışarı çıkmazken
göğüs ucu kremi ( hiç kullanmadım bi kere sürdüm bebeğim memeyi almayacaktı neredeyse ebe kullanma dedi)
Ayakkabı yürümeden giydirilmeyecek gereksiz
Törpüler işe yaramadı hiç illa makasla oluyor
Yenidoğan takımları daha az alsam olabilirmiş bi ay anca giyildi ama çok sık kirlendiği için de ne kadar çok elinin altında o kadar iyi oluyor
üzerinde kabartmalı figür olan (tavşan-kulak-ayılık-taç vs), yüzüne değecek yerde sim olan şeyler alınmamalı kesinlikle yenidoğana süslü püslü olsun istiyoruz ama kullanışlı olması daha önemliymiş
tulum alıyorsanız iki bacağı çıt çıtlı olsun mutlaka tek taraftan çıtçıtlılar hele bebek küçükken acayip kullanışsız hediye gelen vardı bi kere giydirdim altını açarken çıldırttı çıkardım
hava nemlendirici çok da şart değilmiş