Btl3407 tgb006 ben suwen in yılbaşı na kadar olan indirimlerini değerlendirip büyük beden pijama aldim hem çok rahat hemde daha sonra da kullanabilicegim
BurcAK145 tkrj19 1 yas deniliyor ama muhtemel 9 ay civarina kadar kullanilabiliyormus. Ben bir de kabin boy tek elle katlanabilen qbit aldim muhtemelen isi bitince ikinci el olarak elden cikaririm diye dusundum. Bakalim bizim bidik daha dogmadi hayaller boyle de gercekler basil olacak😊
Kbra_17 Korbel çöp kovası ebebek’ten aldım çok güzel acayip 1. Buçuk yıl kullandım şimdi yine kullanacağım bebeğime. Birde şu ana kucakları var ya ebebek’te hatta alt kısımda titreşim ve şarkı özelliği var çok güzeldi 6 ay felan kullandık
Oysul yasemin__hemsire baby2go master cabin aldık biz. Fiyat olarak da kullanım olarak da tatmin edici geldi
Oysul Sose yok değil. Tanımlamak gerekirse ikisinin arasında kalıyor diyebilirim. Bastonlari yenidoğandan itibaren kullanamıyorsunuz sanırım. Kabinler doğumdan itibaren kullanabilirsiniz diyerek satılıyor.
Kbra_17 Sose ebebek ten aldım ana kucagı bondigo BL710 titreşimli müzikli ana kucağı uygulanadan bakın
Sose bburcu babynestten neden memnun değilsiniz odaya beşik almayı düşünmediğimden ondan alıcaktım ben çocuk içinde yatar uyur diye
E-v-A101 Hamisimhamis çekirdeği sakla canım jel. Çok durunca etkisini. Kaybediyor. Ayvanı ye çekirdeğini koy kenara kullanacağın zaman Beş on tane bir su bardağına koyup üzerine su koy bi 8 10 saat oda sıcaklığında dursun Jel kıvamına geliyor 🥰🥰