ilk zaman kullandiklarimdan,
sudocrem, lansinoh gogus pedleri, reflü yatagi, yan yatma yastigi, sut sagma makinesi ve sut saklama posetleri, kantaron yağı,
muslin bezleri surekli olarak her alanda kullandim.
emzirme ortusu benim aşkım, uluorta her yerde emzirme imkani sagliyor. bebe kuveti filesi benim cok işimi gördü ilk zamandan beri
aydan sonra kanguru,
ay sonralari icin,
oyun aktivite halısı , yuzustu oyun yastigi, puset sinekligi/yagmurlugu, bebek arabasi yagmurlugu, titresimli anakucagi, bol bol önlük (cok tükürük oluyor),
aydan sonra bebeyatmaz oturma minderi,
- aydan itibaren,
meyve emzigi, cam rende, oioi silikon mama önlüğü
iyi ki almisim 🤗🥰
babynest hic kullanmadim. anneyani yerine titresimli anakucagim tinylove 3 in 1′di onu kullandim besik sekline getirip. lansinoh gogus ucu kremi almistim hamileyken ama kullanmadim, heves edip orgu sepet bebeportlardan yaptirmistim ama kullanmadim hic o da kopegimin yatagi oldu.
heves edip bir dunya emzik almistim ama 2. ayin sonunda hicbirini istemedi kendiliginden birakti. avent disinda diger hicbir emzigi almamisti kullanamadan hepsini verdik.
önlük alirken tek tarafi havlu gibi olanlardan yada su geçirmezlerden tercih etseydim keske dedim hep. cunku kumas olanlar hep hemen ıslaniyor hicbir ise yaramıyor, kendinislaninca uzerini de islatiyor zaten bebegin.
bebegim yaz bebegiydi, puset ve bebek arabasi sinekliklerini ölümüne kullandim, yazi vukuatsiz atlattik.
kantsron yağını dogumdan itibaren her banyo sonrasi bebegimin poposuna surdum gozenekleri acilmisken. her gece uykusu oncesinde de sürdüm saatlerce poposunda kalacagi icin bezi. pişik sorunu hic yasamadim bu sayede, bez sıkıp iz yaptiginda kizarttiginda da o kizarikliklara sudocrem surdum.