asli-tlk Whiteswan bende öyleyim normalde ama aşerdiğiniz şeyi gerçekten aşırı canınız istiyor ben ilk karpuz aşermiştim instagramda görüp aman dedm görünce canm istedi dedm iki gün geçmedi sürekli aklımda 😂😂😂 en son buldum yedim😄
Sema94 asli-tlk Ben bi Balıkesirli olarak höşmerim Aşerdim bizim oranın meşhur tatlısı ama İstanbul’da yaşıyoruz ve koskoca Pendik’te gezmedigimiz yer kalmadı yok bulamadık şimdi Kargo bekliyoruz Balıkesir den 😂😂
Dlngnz asli-tlk bende evde hiç yapmadım zaten😊 pimiş şekilde sipariş verim 15 dk kapımda oluyor çok büyük rahatlık gerçekten evde koku sıfır😂
Seyma2861 asli-tlk ilk incirdi😁 sonra ayva ve nar eşim sagolsun narları ayıklayıp kaba dolduruyor bana kaşıklayıp yemek düşüyor😁 çaysızda hiç durmaZdım aşırı çay içerdim hiç içemedim ilk 4 ay huylandım
asli-tlk Seyma2861 çay cok hassas noktam fazlada içmemek gerekiyor. 2 bardak açık içiyorum ama kahvaltıda fln acayip canım istiyor 🤣 doğurucma en cok içeceğim şey kahve cay olacak sanırm😃
Seyma2861 asli-tlk inan hiç adam aramazdım bir demlik demler dibini Göreme kadar hem demli hem şekersiz içerdim. Gel gör ki şimdi ayrıldık çayla😁 öyle keyifsiz içiyorum bir bardak tatsız
ozlem-gokpinar asli-tlk benim canım sürekli tuzlu limon istiyo bide ayva ve tuzlu yoğurt hatta bugün eşim bulamamış tuzlu yoğurt yarın getirtirecek yarın olsun istiyorum biran önce 🤭🐣