Dlngnz asli-tlk balık en çok aşerdiğim şeydi😍 yazın ortasında aşermiştim mutlaka hafta iki kere yerim😂
Cevirmenanne asli-tlk benim aşerdiğim şey pek yenilecek bişey değildi ama allahtan hemen geçiverdi anlık olarak gelip gitti 😃 ama ayva çok yiyorum öyle böyle değil
Gull_94 asli-tlk kızıma hamıleyken sadece tatlı aserdım ama delı gıbı oldum resmen okadr cok ıstıyodu kı canım suan yıne hamıleyım ama bulantılar gecmedı aserme moduna gecemedım hemuz ama tatlı asla yıyemıyorumnbulantı etkısınden belkı sadece tuzlu
LinaNaz Hiç Peynir yemedim bu yaşıma kadar canım peynir istedi cok 😮 birde acı biber yedim bu hafta degişiyor
A2017 Cevirmenanne ayva bende çok yiyorum ilk kızımda da çok yedim çok güzel bir kızım oldu 2 gebeyim yine yiyorum ayva bebeğe guzellık katar derler
A2017 Cevirmenanne yok ben istiyerek ayva yemiyorum sevmem hatta çocuğa guzellık getirir dedikleri için yedim sapsarı kızım oldu ben ev esım esmeriz çünkü ☺️
Dlngnz asli-tlk bende evde hiç yapmadım zaten😊 pimiş şekilde sipariş verim 15 dk kapımda oluyor çok büyük rahatlık gerçekten evde koku sıfır😂
Whiteswan asli-tlk ya ben aklima gelen herseyi canim cekiyor zaten istahli biriyim simdi bu asermemi normal can cekmesimi nasil ayirt etcem aşerdigimde anlarim belki ha bu farkliymis dermiyim 😄😄
asli-tlk Whiteswan bende öyleyim normalde ama aşerdiğiniz şeyi gerçekten aşırı canınız istiyor ben ilk karpuz aşermiştim instagramda görüp aman dedm görünce canm istedi dedm iki gün geçmedi sürekli aklımda 😂😂😂 en son buldum yedim😄