Mcakir Nasılsınız kızlar ? Biz 29+2 olduk çok şükür 😊 Zaman geçmiyor bir an önce zamanımızı dolduralımda bebişimi kucakliyin istiyorum🧿 Neler yaptınız? Hazırlıklarınız ne durumda ? Ben alışverişi tamamladım sayılır. Oda düzenleme yıkama ütüleme işine geçicem haftaya nasipse 😊
halitefe Mcakir çoğu şey hazır gibi 30+2 olduk bebek kıyafetlerinş yıkama ütüleme kaldı sadece bir kaç parça daha 0-3 ay alsam mı diye düşünüyorum
Siyahfondoten Mcakir biz de 28+1iz bugün. Alışveriş çoğu bitti sayılır diyorum ama alınacak daha çok şey var sanırım. Çanta hazırlama işini de 30 dan sonraya bırakayım diyorum bakalım 😊 hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum💛
Ebru2403 Mcakir zaman hızlı geçiyor ya 🤭bende tamamladım sayılır herseyini bakalım hayırlısıyla gelsinler
Ebru555 Kuzeyufuk bende oyle dıyodum ama vala smdı kontrole zor cıkıyom aynı haftadayım ama zorlanıyorum Allahtan annemler halleri cogu seyı bana Bi gidip besık begenmek kaldı 😊
Mcakir Kuzeyufuk ay ben bir anda hepsini alamam maddi olarak fazla gelir diye başladım 10. Haftada tek tük. Bitti şimdi alışveriş😅
Kuzeyufuk Ebru555 bende beşik babynest 10tane falan atlet 4tane alt pijama ağız mendili 1tane 10lu hastane çıkışı 1tane 5şi hastane çıkışı aldım .
Edibaby 29+1 im :)) bugun işten çıktım odası hazır, eksik olarak birtek kıyafetleri kaldı kıyafetlerini alıp yavaştan yıkayıp yerleştircem ev temizliği falan herhalde doğuma kadar anca 😊 siz neler yapıyosunuz
Mcakir Edibaby ay ben bugün ev temizliğine giriştim. Normalde bir yardımcj ile anlaşmıştım 2 haftada 1 gelecekti ama covid olmuş malesef. Mecbur giriştim şuan ayagımın üzerine basamıyorum kalçam bacağım mafoldu .
zynb_ozkn Edibaby bence doğuma yakın temizlik yapın çünkğ ben yaptım ve çok pişman oldum evim tekrar berbat oldu sinirlerim bozuldu 33+1 deyiz 35 36 flan bir dip köşe tekrar yapılması lazım ve ben 28 de falan yaptım temizlik
Beyzabuglem Bende 28 hafta 3 gunlugum kasilmalarim çok oluyo kasıklarımdan alt kısma doğru neden acaba böyle olan varmı
Mcakir Beyzabuglem canım magnezyum eksikliğinden olabilir. Doktoruna söyle istersen yazsın bende kullanıyorum 1 aydır
asenatrk Beyzabuglem 26+4 haftalığım benimde çok ağrım oluyor ya 😔😔 hiç yürüyemicem böyle giderse nasıl normal doğum olucak merak ediyorum
Ozbu41bug Beyzabuglem benimde alt tatafimda agri hissediyorum kemiklerim falan agriyo cati.kemigimi acaba bilmiyorum cok yorulunca yurumekye bile zorlaniyorum 29+4 olduk bizde
Ozbu41bug Beyzabuglem benimde alt tatafimda agri hissediyorum kemiklerim falan agriyo cati.kemigimi acaba bilmiyorum cok yorulunca yurumekye bile zorlaniyorum 29+4 olduk bizde
Dodo_20 Merhabalar bende 32 haftadayım nasipse Şubatta doğum kıyafet yıkama ütüleme işi tamam 👍 Süs püs işlerimiz kaldı kızımızın ❤️
Mcakir Dodo_20 MaşAllah. Bende bitiririm umarım 32. Haftaya kadar. Nasıl ağırlaştınız mı çok. Ben 28 e girdiğimden beri baya bi yavaşladım.
pptya01 Benim de depend falan kaldı çantayı da kapatçam ağrım sızım çok var özellikle akşamları uzanmadan duramıyorum bi iş yapayım yoruluyorum hemen. Kızımda da hemen doğsun diyordum ama karnımda idare etmek daha kolaymış doğunca anlamıştım
Mcakir pptya01 Valla bende öyleyim. Bugün Allah bi güç kuvvet verdi baya bi temizlik yaptım ama şuan pertim
Mcakir halitefe ben yeni doğan 4 takım 0-3 ay 4 takım aldım. Yeterli olur diye düşünüyorum. Siz nasıl yaptınız?
Mcakir Kbrdrkn bende bu hafta sonu eşim İnşAllah yardım ederse odasının mobilyası geldi onları temizleyeceğim. Haftaya başlarım artık minnakları yıkayıp ütülemeye. Ay o bile çok heycanlı😍
Dodo_20 Mcakir çok ağırlaşmadım şükür ama baştaki gibi çok hareket edemiyorum tabi ayakta uzun kalınca topuklarım ağrıyor sadece kilodan sanırım ☺️
halitefe Mcakir ya beşli takım aldım 1-3 ay yazıyor onların kalıpları büyük gibi geldi onu. Dışında yenidoğan 2 beşli takım var 3 tulum var 0-3 ay birde alt üst ayrı ayrı aldım birkaç parça ama
Mcakir halitefe tabi sen bilirsin insan hevesli oluyor herşeyi alası geliyor benimde öyle ama çok uyardı beni arkadaşlarım. Çoğunu giydiremeden büyüyor diye. O yüzden bende az aldım. Birazda ekonomik davranmaya çalışıyorum. Alınacak çok şey var diye😊
halitefe Mcakir işte daha birkaç parça daha aldım abartmasam mı elimde kalmasın sonra diye bir ara verdim birşeyler almaya bakalım ne olacak 😅😅
Happymam Mcakir zaten çocuğun yediği helal giydiği haram derler 🤪 tonlarca kıyafet almaya gerek yok bence hele bı devirde