ecmoms İyi akşamlar hanımlar 4 gün önce idrar testi yaptım çok silik bir çizgi vardı bi gün sonra yaptım daha netti son olarak dün gece yaptım nereyde ayni netlikte çizgi çıktı biraz önce betaya baktırdım 48 çıktı adetim cuma günü yani 1 gün var diyebiliriz aceba yükselirmi yoksa kimyasalmıdır gögüs ağrısı sık idrara çıkma kasıkta arada bir sızlama ve bel ağrısı belirtilerim
svmm ecmoms değere göre hamilesiniz betahcg her 2 günde bir 2 katına çıkar değer cuma tekrarlayın 100 ün üstüne çıkması gerekir ve bence doktora gidin umarım hayırlı haberlerini alırsınız 🙏🏻
Sedagb ecmoms 2 günde bir kan verip değerinizi kontrol edin yükselme varsa panik yapmayın😊 iyi düşünün🌸 güzel haberlerinizi bekliyoruz✨
afrasil ecmoms canım tek değerle anlaşılmaz değerin pozitif ve düşük değil burda 15le öğrenenler vardı . Kimyasal diyebilmek için 2 3 kere beta vermek gerek ve sayı artmak yerine düşüyorsa buna kimyasal deni
secilllll ecmoms Merhaba, 2 hafta önce aynı şeyleri bende yaşadım. Evde test silik çıkmıştı, kan verdim değerim 45.5 çıktı. 3 gün sonra 365 olmuştu. Bugün de çok şükür keseyi gördük. Doktor bana çok erken öğrenmişsin demişti. Sizin de çok erken gebelik olabilir😍 hayırlısı olsun hakkınızda🤲🏻
ecmoms svmm Çok teşekkür ederim erken sevinmekten korkuyorum 😊 Adetim geçmeden doktora gitmek istemedim Cuma günü sağlık ocağında bir kez daha kan vericem adet olmazsam çok teşekkürler 😊♥️
svmm ecmoms bende öyleydim regl olmama 3 gün varken değer 768 çıkmıştı ama hep bi korku vardı çok şükür ki geçti zaman az kaldı arkadaşım bana demişti anne olmak hep kalbinin dışarıda atması hep panik korku hali demişti haklıydı öğrenince başlıyor korkular Allah ın izniyle güzel sağlıklı haberlerini alırsın 🙏🏻
ecmoms Sedagb İnşallah 🤲 2 3 üç gündür burda kimyasal gebelik yaşayanları görüyorum gördükçe insan etkileniyor ister istemez adetimi bekliyorum cuma günü insallah olmam 😊
Zeyzey7 Ben gebelik testi yaptım negatif çıktı ,o zaman kan testim 15 çıkmıştı, üç gün sonra 48 ,6 gün sonra yani bugün adet günümde 782😍😍😍 biraz daha sabret yükselecek inşallah . Gün aşırı iki katına çıkması önemli dua et az bi oranla artmasın
ecmoms Zeyzey7 Benimde korkum o açıkcası kan testine giderken en az 100 vardır diyodum açıkçası ama şimdi düşününce 4 gün önce çok silikti çizgi o zaman 20 lerdeyse şimdi 48 normaldir belki 😊
Sedagb ecmoms insan bebeğini görüp kalp atışlarını duyana kadar kafasından bin tane şey geçiyor🙈 sonrasında da farklı farklı şeyler için endişe duyuyoruz. Anne olmak sanırım böyle bir şey.
ecmoms svmm Allah razı olsun insallah 🤲 Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah daha ilk denememizdi ama gercekten her test ayrı bir kalp çarpıntısı hem heyecanlı hem stresli 😊
ecmoms Deniz089 https://hizliresim.com/jA8x1O Sırasıyla en üstteki ilk test ikincisini pazartesi üçüncüyüde dün gece yaptım.bu sabah yapıcaktım sabredemedim 😔 İkinci testte son test gibi çıkmıştı ama kurudukça çok belirginleşti testin koyulaşmaması bana kimyasal gebeligi düşündürdü biraz
ecmoms afrasil Evet idrar testiyle kontrol edeyim dedim ama oda çok kafa karıştırıyo en iyisi bi iki kez daha kan vermek 😊🌼
Deniz089 Bence günlük tüketilen su miktarıylada olabilir. Belki son test öncesi su tüketimi daha çok olduysa ondan daha siliktir🤷🏻♀️ ecmoms
Purpura26 ecmoms Aklına böyle şeyler getirip kendini yıpratma. Seni çok iyi anlıyorum ben de aynı korkuyorı yaşadım ve bu korkular 9 ay boyunca hep var oluyor. O yüzden ne kadar pozitif düşünürsek bizim için okadar iyi olur. Ben de adetime 5 gün kala 17 değer ile öğrendim. Burda devamlı kimyasalları okudukça moralim bozuluyordu. 2 gün arayla 3 kere kan verdim. 17 53 185 şeklinde arttı. Doktora gitmekte acele etme. 2 katını hesaplayak randevunu ona göre al. Hcg değerin 2000 üstü olduğunda kese gözüküyor. Ben 2.500 değer ile keseyi gördüm. E bu seferde ay acaba boş gebelik olur mu korkusu başlıyor. 6. Haftada kalp atışlarını duydum. Şuanda da korkum ya kalbi durduysa. 9 hafta bitti yarın kontrolüm var. Asla bu gece uyuyamam. Yani bu durumu kontrol etmek çok zor gerçekten. Ne kadar kendimizi rahatlatırsak okadar iyi olur. Güzel düşünelim güzel olsun 🍀
ecmoms Deniz089 Evet canım gece geç saatlerde yaptım ve idrar rengimde açıktı biraz son testte 😔sabderipte sabahı bekleyebilseydim belki daha net çıkardı 🤦
ecmoms Purpura26 Çok güzel anlattın🌼 Daha şimdiden eyvah dedim 9 ay nasıl sabredicem 😄 Evet burda okuyorum bende betam 2000 e kadar cikarsa insallah onun altında betayla doktora gitmemeyi düşünüyordum. Burada çok güzel yönlendiriyorlar her konuda okudukça ona göre hareket etmeyi düsünüyorum bende 😊
Nil-123 Purpura26 merhaba uygulamaya göre bugün 5+6 gebelik. En son cuma günü beta 5100 çıktı, iki gün sonra cuma günü randevu var sizce kese görünür mü, kalp atışı duyulur mu ilk defa gideceğim.