Aynurr16 ysms19 ay inanmıyorum sen aralaık annesi sayılmazsın ozaman 😂😂 beklememişsin çünkü inanmıyorum 😂
Minikmucizem199 Aynurr16 valla Bir bilsem gelmeye niyetleri yok durup durup bence yasakların olduğu gün gelirler😂😂 bende 39+4
Aynurr16 tokgozss kilosu ultrasona göre değişiomuş çoğu zaman insallah herşey idtediğin gibi olur canım artık doğuralımda nasğ salim yaşına girecek nerdeyse 😂
Minigin_Annesi06 Aynurr16 Malesef hiç yok NStde bile sancim çıkmıyor hafif agrilarim oluyo ama dinlenince geciyor onlarda sanci gibi değil zaten bel ve sirt agrisi
Beyza_nazz tokgozss öyle deme ya sağlıklı olsunda nasıl gelmek isterse öyle gelsin ben hep öyle dua ettim hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin
Ozgsgr Aynurr16 been doğurdum 🙏 sata göre 28 aralikti ama 7 Aralık’ta kızımı kucağıma aldım çok şükür 🙏 Allah sizleride kurtarsın bı avazda sağlıkla inşallah
Aynurr16 Mrym-yldrm valla benimkilerde öyle dıdısının dıdısı bile Mesaj atıyo doğurmadınmı diye sanki zorla tutuyom 🤦🏻♀️😂
Mrym-yldrm Aynurr16 en iyisi hiiic cevap vermemek 😇 ben öylr yapiyorum herkese hergün hayir dogurmadim demekten biktim sende en iyisi artik cevap verme. Allahin selamini vermeden kiz sen hala dogurmadin mi diyen cok hiic cevap bile vermiyorum