Aynurr16 3 günüm kaldı tık yok doğramıyorum hala ne oldu bu ay böyle herkes bekliyo hahaha 😂😂😂doğuran varmı dicem artık
Mrym-yldrm Bizde 38+3 olduk son 1 aydir heran gelebilir dedi doktorlar acikligim da var ama ne gelen var ne giden 😂 her gün “ hala doğurmadin mi? ” sorusunu duymaktan biktim
Aynurr16 Mrym-yldrm valla bende erken doğum riskim vardı hergün telefon geliyo doğurdunmu diye sanki doğursam saklayacam hoparlörle duyuru yapacam doğurunca rahat uyuyun doğurdum artık diye 😂
balyanakoglum Mrym-yldrm 38+3″ benim de aynı. Telefonların doğurdu mu diye gelmesi beni dahs da strese sokuyor
tokgozss @Aynurr16 39+ 4 0 açıklık 0 sancı bekliyoruz bakalım. Pazartesi kesin yatışım var geldi geldi gelmedi sezeryaana doğru gidiyor 😭😭
Beyza_nazz tokgozss sezeryan olmana gerek yokki suni sancı isteyebilirsin ben öyle yaptım hemde açıklık olması için ilaç yerleştirdiler
Beyza_nazz Aynurr16 Bende suni sancıyla doğurdum 8 aralıkta yattım aralik 9 da doğurdum gelmeye niyetleri yok😂
ysms19 Aynurr16 normalde tahmini doğum tarihim 24 Aralık, yani yarındı. Ben ise 37+1’de, 4 aralıkta acil sezaryen ile doğum yaptım 😂 hamilelik çok güzelmiş, aşırı özlüyorum. Keyfini sürün 😂 şimdi ise emzirirken gözlerim kapanıyor 😂😂😂
Aynurr16 ysms19 ay inanmıyorum sen aralaık annesi sayılmazsın ozaman 😂😂 beklememişsin çünkü inanmıyorum 😂
tokgozss @Beyza_nazz kilosu önce canım 4 ü buldu suni verecekler ama çatı da tekrar 0 çıkarda açılma boşuna ağrı çekeceksin dedi doktor. Son çare sezeryan hiç istemiyorum ama hayırlısı inşallah kilo almaz
Aynurr16 tokgozss kilosu ultrasona göre değişiomuş çoğu zaman insallah herşey idtediğin gibi olur canım artık doğuralımda nasğ salim yaşına girecek nerdeyse 😂
Beyza_nazz tokgozss öyle deme ya sağlıklı olsunda nasıl gelmek isterse öyle gelsin ben hep öyle dua ettim hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin