Betulnuri Busr yaa canım Allah bir avazda kurtarsın hepimizi inşallah ♥️ sağlıcakla al kızını kucağına inşallahhhhh
Humeyra1234 Busr allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah hayirli saglikli guzel bir evladin olur allahim sanada kolaylik versin insallah canim ❤️ Dua ederim
Mehtapakgl Tugce1803 anladım canım, rabbim sağ sağlim kucağına aldırsın rabbim. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Benimde erken doğum tehditlerim var. 36 a gelsem şükredeceğim. 31+3 üm şuan.
Incitanesininannesi Daha 22+4 üm okurken beni bile heyecanlandirdiniz kızlar, hepinize kolay doğumlar diliyorum.. hayirlica, kolayca kavuşun inşallah bebişlerinize 😇🥰
HamzaMoms Busr sağlıkla kucağına al inşallah canım hayırlısıyla, bizlere de dua et doğuralım biran once😅
deniiizz Busr sağlıkla ve kolaylıkla gelsin inşallah bebeğin 🥰 hiç açıklığın var mıydı ve kanala inmiş mi bebek ? bende yarın 38+4 üm kontrolüm var, suyu azalmış her an doğuma alınabilirim o yüzden suni sanı teklif eder mi doktorum direkt sezaryen mi der bilemiyorum
Ayfer2525 Busr rabbim bi nefeste kurtarsın inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah banada dua edin kızlar hamilelerin duası kabul olur bende annelik duygusunu tatmak istiyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor 🤲🙏😌
Ayfer2525 Busr rabbim bi nefeste kurtarsın inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah banada dua edin kızlar hamilelerin duası kabul olur bende annelik duygusunu tatmak istiyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor 🤲🙏😌
NAZ2333 Busr bi avazda insallah canm sag salim prensesini alirsin kucagina sende bize dua et dogum yapinca yaz😊
Busr Hepinizden Allah razı olsun kızlar meleğimi aldım kucagıma hikayemizi de yazacagım rabbim herkesin yardımcısı olsun bi avazda sizide kurtarsın inş. 🥰