Busr Sabah suni sancıyla doğumum başlatılacak bu gece de bizim için dua eder misiniz sağlıkla kucagıma alayım kızımı rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah
DiplomaliEvHanimi Busr cuma benimde baslatilacak suni ile kac haftaliksiniz? Rabbim en kisa zamnda kavuştursun ins
denizmanzarasi Busr Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın kızınızı inşAllah🥰 bizler gibi bebek isteyenlere de dua edin doğum yapanların duası kabul olur derler🙈🤲🏻🌸
Busr DiplomaliEvHanimi canım 38+4 üm şuan ama bizim minik kilo almıyordu beklemeyelim dedi doktorumuz
Busr denizmanzarasi bütün hamileliğim boyunca inan sizin için dua ettim canım benim rabbim seninde en kısa zamanda kucagını doldursun inşallah etmez miyim ederim tabi duamı bütün kalbimle sizinleyim
Busr Tugce1803 ayyy hadi hayırlı haberlerle dönelim canım korku heycan çok değişik duygularım şuan stres almadı değil sen nasılsın
Belinda Busr çok rahat bir doğum olsun insallah. Sağsalim kucağınıza alın 🙏🏻Bebeğiniz suan kaç kilo? Son haftalardayim benimki de çok az kilo alıyor 😕
denizmanzarasi Busr Allah razı olsun canım🤲🏻🌸 Doğumunuz çok güzel geçsin sizin ve tüm bekleyen annelerin inşAllah 🤲🏻🤲🏻
Cansualiasaf Tugce1803 sağlıkla kucağınıza alın inşallah kaç haftalık alınıyor sezeryan sizi doktorunuz bende istiyorum inşallah güzel doğumlarınız olsun inşallah 🌸
2463nry Busr rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canm Allahım kimseyi darda koymasın senide koymasın insalah 🧸