Sinemmm03 Meryemcakmak01 canm ilk hamileliginse ondan gec çıkar bizimde ilklerde öyleydi simdi baya belli karnim 2. Oglum olacak 18 haftaya girdik bu arada kilo hakkinda oliraa bende 67 ile hamile kaldim 62 ye düşüp 65 olmustum ama bu hafta ne olduysa 62 kiloya geri döndüm.
Blackk34 Haftadayım ben de hamile olduğumu öğrendiğim ilk iki hafta 1 kilo aldım sonraki bir buçuk ayda 2 kilo verdim şimdi 1 kilosunu geri aldım ve hamile olduğum kiloya geldim ama benim göbeğim çıktı çok olmasa da.
Feride34 Bende 19+4 kusmalardan dolayı kilo verdim ve şuan sadece 300 gram almışım ne güzel işte almamanız benimde ilk gebelik 22 haftaya kadarda hissedilebilşyımuş normal yani
yusufbebekk447 Meryemcakmak01 16 haftada benim de karnım çok çok az çıkmıştı . 5 kilo falan almıştım herhalde .normal yani ama artık kilo Alman lazım doktoruna danış.ama bu haftalardan sonra karnın çıkar .
Anas Meryemcakmak01 bende 16 haftadayim daha kilo almadim hatta zayifladim. Mide bulantisinnan isdahsiz yemekden oyle oluyo merak etmeyin. Karnin belirginlesmesi haraketleri 18 20 haftada belli oluyormus
NurTekmile Meryemcakmak01 benim ilk gebeligim doktorum 6.ayda veya bitimimde karnın belli olur artık demisti öylede oldu kiloda aldım ama karnim 7.ayda anca belli olmaya basladı cunku bebisler son trimestere kadar yavas kilo aliyorlar son 3 ayda cok hizli aliyorlar dogal olarak karninda hizli buyuyor 🤗
Aycanmbenim Melike0642 benimde 17. Haftam birleştir hissediyo gibiyim ama kasık mı batıyı bebek mi anlayamıyorum :) sol kasığım batıyor gibi geliyor ama bebek gibi de bilmiyorum 🙈
Melike0642 Aycanmbenim daha çok segirme gibi oluyor canım batma değil de büyük ihtimal bebek hareketi değildir
Zahire38 Kızlar bende 17 + 2 günlük gebeyim bisey sormak istiyorum alt tarafımda bi ıslaklık hissediyorum ama ıc çamaşırım ıslanmıyor normal mi acaba korkmamalıyım
Zahire38 Meryemcakmak01 olabiliyor öyle canım bebegin sağlıklı olduğu sürece korkma bende 17 haftalik gebeyim alt tarafımda bi ıslaklık hissediyorum ama ıc çamaşırım ıslanmıyor normal mi acaba bileniniz anlayaniniz varmi
Kiymtaysenur Normal bende kilo verdim yeni yeni toparlanmaya başladım canını sıkma sağlıklı olsun yeter