riverandsun Meryemcakmak01 ne güzel işte. Keşke bende almaSam. Hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri kilo alıyorum🙄
riverandsun Meryemcakmak01 valla canım bende kusa kusa aldım nasıl bi bünyeyse🙄 her yediğim çıkıyor. 22 haftalık olduk hala aynı ama ben 5 kilo almışım
Meryemcakmak01 Huri54 ah canım keşke bende alsam bulantılarım var yiyemiyorum çok fazla zaten yorumları okuyunca anladım 5aydan sonra alınıyormus zaten😂😂
Meryemcakmak01 Minikannebsr kontrollerde hersey normal gözüküyor hamdolsun bakalım bebekimi sağlıcakla kucağıma alıyım başka birsey istemem 🥰
Meldemmmmm Meryemcakmak01 kiloyu alırsınız mutlaka ilk basta veriliyor kusan gebeler cok çabuk kilo veriyor sonradan alınıyor karında ilk çocukta 6. Aydan sonra cikiyor bebegide 20. Haftada anca hissetmiştim
Betulnuri Meryemcakmak01 ya onu nasıl yapıyorsunuz ya 😂 ben 4.aya girdim 7 kilo almışım 😂 bir tosun gibi yiyen benim sanırım 😂 😂
archmom Meryemcakmak01 canım ben 18 haftalık hamileyim 1.5 kilo aldım . Ama bebek 18 cm ve 235 gr . Doktor çok iyi dedi . Önemli olan aldıgın kilo değil bebek gelişimi . Almayabilirsin . Bende normalde zayıf biriyim . 53.5 kg ve 169 boy
istanbul3434 Meryemcakmak01 ilk 3 ay 1.5 kilo verdim 4. Ve 5. Ay onu geri alip hamile kaldigim kiloya geri geldim. Sonra kilo alimi birden hizlaniyor 8. aydayim +9.5 kilo… ilk aylari boyle kilo almadan gecirmek buyuk nimet masallah de kendine. Sonra agirlasiyorsun baya
oozgee Bulantılardan 59 kilodan 56 düşmüştüm. Ve 20. Haftaya kadar kilom böyleydi. 20 den sonra tutamıyorum 🙄 merak etmeyin. Çıkıyor 🙄
halitefe Meryemcakmak01 yok canım bence çok erken kilo almak için dur bismillah ilk gebelik için göbeğinin çıkmaması da çok normal erken yani 4. Ayda ne kilo alınır ne karın çıkar
Emnemrahf Bende 16 haftalık hamileyim canım hiç kilo almadım ama karnım baya var 2. Gebeliğim ama unutmusum sanki karnım cok gibi geliyo bana da daha randevu bulupta gıdemedım cınsıyetını öğrenmeye
Tugcekkkkk Meryemcakmak01 asıl bizim sana sormamız lazım ne yaptın da kilo almamayı basardın😂ilk aylarda bulantıdan dolayı kilo almamak hatta vermek normal canım. Bebeğin sağlıkla doğsun da kilon dert değil umarım böyle devam eder gebeliğin 🙏zaten son aylarda bebeğin büyümesi ile taryıd daha ağır gelmeye başlarsın
Ikincibebekannesi Meryemcakmak01 son ayında herşey belli olur kuzum olsun çatlak bile olsa minik erkekinden sana bir iz😊😊
Ahsennurrrr Meryemcakmak01 bende ,6 aya girdim hiç kilo almadım 😂 gayet iyii zaten son aylarda alırız kesin